Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's Play z Metin2US czy Metin2PL?

Wendzik

Let's Play  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metin2...

• US
      19
    • PL
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam nagrywać Let's Play, ale nie wiem skąd: Metin2US czy Metin2PL? Pytam, bo nie będę kończył po 2-3 odcinkach, więc wolę się upewnić. ;)

x

Opublikowano

Ja wolałbym oglądać filmy z PL'a, chociaż i tak jest ich już masa na yt.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pod względem grania to oszywiste że US ^^ ale za to jak wbijesz porządniejszy lv to konta raczej nie sellniesz bo nikt nie handluje kontami na allegro :)

ahh Ty chcesz lets palye robić, to PL :)

Większe zainteresowanie by było.

Opublikowano

Let's play wolałbym z US'a. Jeszcze nie widziałem z tego serwera żadnych filmów oprócz ulepszania, pvp itd.

Z PL'a jest tego tyle, że głową o mur można uderzyć ;x

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja bym wolał oglądać dobrą serię z US. MrPiotrek122 zakończył już jakiś czas temu taką i ja w sumie żałuję, ale ta z PL jest też bardzo fajna. Na Twierdzy u niego trochę pustki a US to zawsze odmienna sprawa. Mało jest z US, nie wiem czy w ogóle ktoś nagrywa teraz filmiki z US na wyższą skalę. Oczywiście z Polaków. Wybieraj się na US ! :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Wiesz metin2.pl przyciąga bardziej ale metin2 us lepiej bo tam troche mniej gra tak mi się zdaje i to będzie uniwersalniej wyglądać ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Same Let's Playe OMG -,- :D Za duzo tego na YT . Nie rób LP tylko jakieś relacje z eventu , czy jak ubijesz bossa. A co do globala to myśle że US :)

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...