Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineshafterSquared-Client - skiny?

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio gram na MineshafterSquared-Client i zastanawiam się, czy istnieje opcja ustawiając skina, tak by wszyscy go widzieli. Podmiana plików w minecraft.jar nie działa ;/

Jest jakiś program czy coś? Wiem ze istnieje taka rzecz bo grałem na pewnym serwerze z specjalnym luncherem i na forum tego serwera jest w ustawieniach konta opcja. tam się daje swojego skina i wszyscy gracze go widzą. Proszę o szybką odp. Za pomoc dam like!

w5cNAHm.png

Opublikowano

Jak na pewnym serwerze była opcja zmiany skina, był to pewnie plugin czy coś w tym stylu i jeśli dobrze pamiętam nazywało się to spout

51099350978786304568.jpg

Sygna by M3Z0P0T4M

Opublikowano

A jest program taki co na PC swojego instaluje daje fote skina klikam coś i mi się ładuje, po czym wbijam na MC, jakiś serwer i mam skana, i inni go też widzą?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Mineshafter, działa tylko jak na serwerze też jest mineshafter, innego sposobu nie widzę.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

A jest program taki co na PC swojego instaluje daje fote skina klikam coś i mi się ładuje, po czym wbijam na MC, jakiś serwer i mam skana, i inni go też widzą?

Nie można. Możesz tylko zmienić skin na serwerach z mineshafterem, ewentualnie jak inni posiadają go to oni też go zobaczą, zwykli gracze z premium nie.

Najlepiej kupić premium, na allegro czasami uda Ci się za 19.99 zł kupić.

Opublikowano

Nie polecam kupować z allegro ponieważ możesz się pomylić i zostać oczukanym ;/

Polecam kupić z minecraft.net za mniej więcej 90zł ;)

Z minecraft.net to 81zł +/- cena euro się zmienia, tak na allegro nigdy nie masz pewności że będziesz miał na zawsze premium, ale czasami trafi się że kupisz za 20 zł i masz na zawsze, a czasem że po tygodniu już nie masz premium, sam kupiłem za 20 zł i po 2 tygodniach nie miałem premium.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Już znalazłem ta opcję :)

Na stronce mineschafter'a jest opcja na ustawianie skinów :)

Jest tylko jeden minus. Widzę skiny innych [premium i nonpremium czyli mineschafter], ale inni nie widzą mojego skina ;/

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...