Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterownik dźwiękowy w starszych grach

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet na to nie licz , nowe systemy nie wspierają w żaden sposób starszych gier działających w trybie chronionym i posiadających własne nietypowe sterowniki dźwięku nie współpracujące z direct x czy też systemem

kilka minut zajęło by dobremu informatykowi uruchomienie dźwięku ale do tego trzeba siedzieć przy komputerze a nie tłumaczyć co ma robić , więc albo się nauczysz albo załatwisz sobie kogoś kto wie jak i ci to zrobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A ten dział to chyba też do pomocy jest nie? już długo nad tym siedzę i nic nie mogę wykombinować poza tym gra nie jest jakaś mega popularna i mało tematów o tym błędzie co ja mam jest...

Opublikowano

Przeciez on Ci pomogl i powiedzial ze sam nie dasz rady bez odpowiednich umiejetnosci. W internecie nic takiego nie znajdziesz bez zadnej wiedzy. Tutaj mueisz miec odpowiednie umiejetnosci bo trzeba zaemulowac dzwiek (bo pewnie grasz bez zadnego emulatora). Jak chcesz sam rozwiazac problem to musisz kombinowac, dokladnie nikt ci nie powie na forum co i jak zrobic bo to by zajelo kilka dni takie tlumaczenie przez internet.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

idealnie jak mówisz, nie mam zamiaru się babrać z ustawieniami komputera, wpisami do rejestru i idami urządzeń dźwiękowych które należy odszukać , pościągać sterowniki i ręcznie zmieniać wpisy w inf, modyfikować pliki dla trybu msdos itp

nie powiedziałem że nie można to zrobić i nie zrobi ale trzeba tylko umieć albo mieć kogoś kto znajdzie czas aby to zrobić

u mnie dzieciaki grają w stare gry msdos pod vistą czy w7 ( NFS, RALLY, DUKE 3D i inne z przed 10 lat nawet )z dźwiękiem bo samo zrobienie tego na zwykłym realtecu trwało prawie połowę dnia przy kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...