Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] karta graficzna

JestemKabanosem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie czy w LoLa można grać bez sterowników karty graficznej ? ( Nie , nie moge zainstalować sterowników bo mam zepsutą kartę graficzną )

Kolega mi mówił że jest jakiś program że można odpalić bez sterów ale jest czarno-biały obraz .

Heeelp PLZ

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie czy w LoLa można grać bez sterowników karty graficznej ? ( Nie , nie moge zainstalować sterowników bo mam zepsutą kartę graficzną )

Kolega mi mówił że jest jakiś program że można odpalić bez sterów ale jest czarno-biały obraz .

Heeelp PLZ

no to ten kolega cie w chuja robi bo nie ma czegoś takiego i nie odpalisz na tym gry , lol potrzebuje karty graf i sterów chyba że znajdziesz jakiś dziwny program i bedziesz mieć zamiar grać na 1-2 fps.

Rozwiązanie - kup kartę , one wcale takie drogie nie są... 150-200 zł i masz dobrą karte 1GB i śmigasz w gierki..

zepsuta karta graf to to samo co zintegrowana , nic na tym nie odpalisz ..

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie jestem za bardzo przy kasie :/

A podrzuciłbyś jakiś taki dziwny program ? : >

PLZZ

Nie jesteś przy kasie bo... niech zgadnę.... jesteś młody? Poproś rodziców... albo zrób coś w zamian , pogadaj z nimi (tak było za moich czasów @_@ )

mówiłem Ci że takiego programu NIE MA a nawet jeśli by był to chciałbyś grać na 1 fps? nigdy byś z tym nic nie zrobił bo to jest łopatologicznie jeden "ruch" monitora na sekundę .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano
150-200 zł i masz dobrą karte 1GB

to chyba od ruskich ta karta...

btw jak to jest mozliwe ze masz spierdolona karte graficzna i masz jakiekolwiek polaczenie z monitorem ..

moze masz cos popierdolone w systemie a nie zepsuta karte

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

to chyba od ruskich ta karta...

btw jak to jest mozliwe ze masz spierdolona karte graficzna i masz jakiekolwiek polaczenie z monitorem ..

moze masz cos popierdolone w systemie a nie zepsuta karte

Możliwe , karta może nie być do końca zepsuta tylko przegrzana albo przepalona.

Wystarczy poszukać na allegro =.= ja swoją kupiłem za 200 i jakoś battlefield 3 na najwyższych bez problemu , tak samo inne gry . Wystarczy poszukać dobrej oferty (ja tą swoją znalazłem po 3 dniach :P)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...