Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytrzymali Magowie i AP Carry

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że Xerath jest wytrzymały ponieważ posiada passyw który zamienia ileś tam % AP na pancerz:D

no tak szczególnie jeżeli w teamie przeciwnym są 3 apeki , hybryda i support @_@

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nikt nie wspomniał, a to najbardziej oczywisty mage tank (obok swaina). MORDEKAISER.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja na prawie kazdego AP carry buduje RoA i na niektorych Rylai... Wiec z tymi dwoma itemkami w late masz 3k hp+.

Opublikowano

samo hp to i tak w late dead w sekunde (ad carry autoattacki po 1000)

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

wtf? Czemu tylko 1os wymienila ryze skoro on jest ,ze tak powiem w choya wytrzymalym champem ;f

jak chcesz to możemy pisac 100 postów w których będą non-stop te same champy....

To chyba oczywiste że jak ktoś napisał RAZ że ryze to nie trzeba, to nabijanie postów, pisac tego jeszcze raz.

....

I lold.
Opublikowano

@UP

Lol ryze tylko pod ap i surwi sie robi :P

Pd ap niegdy sie nie robi bo ma lepszy przelicznik pod mane

Fizz robiony pod offtanka cisnie i jest nie do zabicia :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Nikt nie podał rumbla, ja go zawsze składam merce>wota>rylai>tankowate itemy>rabadon

Ale oprócz tego tak jak up.

swain, mordekaiser, ryze, gragas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...