Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refresh Margonem - gra w stylu Tibiina pulpicie.

szczepciu98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu myślę nad zrobieniem gry pt "Refresh Margonem" , czyli zrobienie gry na pulpit, w stylu "Tibia" , "Metin" , ?Minecraft? itp. Będzie można utworzyć własną sieć poprzez hamachi, serwer dedykowany i inne wspomagacze w stylu ?no-ip?. Oczywiście szukam ekipy ze znajomością języka gry, która będzie pomagała. Nikogo nie będziemy popędzać, wersja 0.9 (niekompletne questy itp.) zostanie utworzona nawet w przeciągu roku. Następnie gracze będą wspomagali grę, aby wszystko z oryginalnego Margonem zostało importowane do naszej wersji. Oczywiście wszystko przemyślałem i uprzednio upewniłem się, czy jest to możliwe. Więcej informacji pod kontaktem:

PS: Ja tylko nadaję pomysł, bez znajomości języka gry tego nie zrobię. J

GG:12742569

e-mail: [email protected]

Opublikowano

Z tego co wyczytalem to sam jestes gimbusem ...

Naucz sie jakiegos jezyka programowania tworzenia grafiki i do roboty ..

Widze ze bys chcial znales ekipe ktora zrobi za ciebie wszystko a ty niby bedziesz "nadawal pomysl" ... na tym forum niema az tak glupich ludzi zeby zeby za ciebie cala robote odwalac ...

Majac sam pomysl nikogo nie znajdziesz bo pomysl to nawet nie 1% pracy jaka by trzeba bylo tchnac w ten projekt ...

Seiran95.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...