Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West vs East

PiteR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. mam do was pytanie . zastanawiam się na którym serwerze grać . Eu West czy Eu Nordic East . Który według lepszy ? gdzie jest mniej noobów i heaterów ?

Opublikowano

Wszędzie jest tak samo. Jedyna różnica, to taka że na wescie normalne gry gra się z metą, a na NE jest różnie.

Zaraz się zleci masa ludzi, którzy będą wychwalać westa, bo tam niby jest większy poziom gry - bullshit. Graj tam, gdzie masz znajomych. A jeśli nie masz jeszcze znajomych to możesz zrobić wyliczankę czy coś.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wszędzie jest tak samo. Jedyna różnica, to taka że na wescie normalne gry gra się z metą, a na NE jest różnie.

Zaraz się zleci masa ludzi, którzy będą wychwalać westa, bo tam niby jest większy poziom gry - bullshit. Graj tam, gdzie masz znajomych. A jeśli nie masz jeszcze znajomych to możesz zrobić wyliczankę czy coś.

Na 200 DRAFTÓW zagranych na nordicu w 190+ było dwóch junglerów ( jeden po jednej stronie, drugi po drugiej), z supportami tak samo.

Opublikowano

Siema. mam do was pytanie . zastanawiam się na którym serwerze grać . Eu West czy Eu Nordic East . Który według lepszy ? gdzie jest mniej noobów i heaterów ?

Graj tam gdzie masz kumpli ja gram na Nordic&East

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Na West'cie jest meta ogarnięte a na East nie raz widziałem fiddle + viktor na topie itp :D

Ale co prawda to prawda , graj tam gdzie masz znajomych .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Na normalach też jest swego rodzaju elo, tylko go nie widzisz. Wszystkie płaczki które mówią że na eascie są teamy 5 ad carrych czy coś w tym rodzaju sami pokazują swój poziom. Grasz z ludźmi mniej więcej na swoim poziomie także na normalach.

Na West jest cała topka, ale zanim dojdziesz do topki to minie z przynajmiej rok (a na 95% nigdy nie wybijesz się nawet golda)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

No mi też bardzo przykro że jesteś Polakiem, lepiej idź się wyprowadź i nie wracaj (bo wstyd).

Spójrzcie czasem obiektywnie. To że gracie na jakimś serwerze nie oznacza że jest najlepszy.

I tak naprawdę większość idiotów i kretynów przeniosła się na westa bo na eascie "nooob team, znowu przegrałem mimo że byłem 20/0 ! nigdy nie wybije sie z elo 700, ide na west !" A tak naprawdę nie ma znaczenia jaki serwer.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Przeniosłem się z easta na westa wczoraj i nie żałuje. Mniej rosjan i słoweńców = mniej problemów i double killów mastera yi pod AP w 30 sekundzie.

Opublikowano

Wolę ludzi nazwanych przez was polaczkami i ruskami niż frajerow z Francji i neonazistow z Niemiec. Każdy kto napisał polaczek niech wypierdala, nie za takich zjebów przelewali krew nasi dziadkowie.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Noo... W Francji jak jest 1 kill wiecej dla w wroga w 20 min to leci surr.... Natury nie oszukasz.

....

I lold.
Opublikowano

Ja tez sie przenioslem z easta na westa bo tam mam kolegow, ale poziom jest ten sam, tylko normale sa grane tak jak na rankedach tzn. jungla solo top support. Na east dopiero wchodzi jungla a supportow jesscze nie ma

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Ja z nordica przeniosłem się na westa i nie żałuje. W każdej grze jest jungler a na nordicu jeśli się już znajdzie to ww który zgankuje na 18 lvlu i padnie. Na wescie każdy i to każdy rozumie co napisze do niego po angielsku a na nordicu? Polaczki krzyczące ,,ZAMKNIJ MORDE SZMACIAŻU BO CIE NIE ROZUMIEN" z moich znajomych na nordicu zostali tacy co wydają po 200zł miesięcznie a niektórzy nawet nie maja 30 lvla... Kilka razy na nordicu trafił mi się team polaczków 4 osoby co robili? Mobilitki wardy revive i tp padali od baronów od dragonów wskakiwali pod laser. Na wescie tez znajdzie sie kilka trollow ale nie tak jak na nordicu czyli niemalże w każdej grze. Osobiście polecam westa.

Jesli możesz daj add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...