Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] [POMOCY] Program do zamieniania tekstu

Nonenick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział ale pisze tutaj ponieważ potrzebuje tego programu bardzo szybko. Otóż mam plugin na serwer i chce go spolszczyć. Tyle że np: mam dużo w tym tekscie napisów "use", a chce go szybko zmienić na "użył" na przykład. Jest tego tekstu bardzo dużo a chce to zrobić jak najszybciej. Wygląda to tak. Skill: %player% use %skill% on %target% , i mam takich rzeczy bardzo dużo a chce zmienić zeby było %player% użył %skill% na %targer%. Z góry dziekuje. POTRZEBUJE TEGO PROGRAMU JAK NAJSZYBCIEJ. Daje +++

d89a8dae.jpg
Opublikowano

Polecam program Notpad++. Wyświetli Ci co masz źle ustawione itd. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Notepad++ to ja mam tylko w tym problem jaka opcje ja mam dac. mi nie chodzi o to co jest zle, tylko ja chce jednym ruchem zamienic wszystkie takie same slowa w tekscie na inne.

d89a8dae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...