Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Repose Network - Żart

Lolita_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wszystkich czekających którzy dali się nabrać na dzisiejsze otwarcie. Server nie będzie dzisiaj otwarty. Ktoś się bardzo zmęczył i dał info w komentarzu na facebooku o.O.

Wiem że temat i tak zostanie zamknięty, ale nie ma innej opcji do napisania zdania na temat ludzi którzy tworzą ten "server" .

Jesteście nie odpowiedzialni nie potraficie dotrzymywać składanych obietnic. Nawet nie potraficie poinformować ludzi odpowiednio wcześniej że server nie ruszy o ustalonym terminie? To takie ciężkie? To dla kogo jest robiony ten server?

Skoro olewacie po całości ludzi którzy tu mają grać.

Wiem że pewnie macie to głęboko w du** ale jedną osobę już straciliście. Nie mam zamiaru inwestować czasu i pieniędzy na server który tak traktuję graczy. Aż strach pomyśleć co będzie się działo po otwarciu jeżeli w ogóle to tego dojdzie.

Najeżdżacie na PlaySro że mają dziurawe zabezpieczenia atakują inne servery itp, ale jednej rzeczy moglibyście się od nich nauczyć. KOMUNIKACJI Z GRACZAMI bo wychodzi wam to dosyć gówni**o.

Pozdrawiam i przepraszam za otwarcie zbędnego tematu.

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiamy ekipę serwer i dziekujemy za organizację :D 30 osób ma Cię w dupie xD Zapraszamy na t-sro.com :D

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiamy ekipę serwer i dziekujemy za organizację :D 30 osób ma Cię w dupie xD Zapraszamy na t-sro.com :D

Cos ode mnie - ch*j wam w szame! :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

W pełni popieram! To od nas:

Opublikowano

O boże, ale się zdziwiłem ... :P :P :P

Ktoś zliczył który to już raz ? xD

Nie wiem, ale dla mnie ostatni. Naprawdę miałem pozytywne nastawienie do servera pomyślałem że będzie jak na dawnej Aurorze, ale tam Gm nie olewał graczy.

Tutaj wyskakują z pięknymi sumami za dedytki, tekstami o super extra pro zabezpieczeniach itp.

DO TEMATU

Tylko jedno pytanie? Po co reklama servera i w ogóle rzucanie terminami gdy macie w rękach niedopracowany produkt?

Było najpierw ogarnąć dedytka porobić zabezpieczenia sprawdzić wszystko 10 razy i się dopiero reklamować że otwieracie server.

A wy zaczeliście wszystko od końca. I wmawiacie że to nie jest Polski Server? Ale zachowujecię się w obec nas jak TYPOWY POLACZEK

EDIT:

Jeszcze jedno. Niech ktoś z Administracji ma jaja i się wypowie wobec konstruktywnej krytyki.

Opublikowano

Opublikowano

An official statement from Haze, directly to the immature polish trolls who were continously bitching - here's the deal. You are more than welcome to go and play on PlaySRO, which is getting it's database leaked few days a week, then rollbacking because they can't handle their security, but don't come back later all in tears that you got hacked because at PlaySRO there's no security at all, which is proven by the latest numerous database leaks.

We want to do something ONCE, but for GOOD, thus, possible delays. However, no database leaks are ever going to happen, because we want to get the security done perfectly. It's better to wait some time before the server isn't online yet, instead of making NUMEROUS maintenances like PlaySRO does, claiming to improve the security while they are still getting hacked day by day.

Also, to whoever says that the download stats are fake, please, get your facts straight before saying anything - the site DOESN'T belong to us, thus, it's not possible for us to fake anything - we were as surprised as you to see that many people downloading the client before the server is even online.

Now, the very last words, dedicated to these who are loyal to us and are waiting patiently - we thank you for being patient and we'll do everything to prove you that it was worth it.

Opublikowano

W skrócie, bo wielu nie rozumie, Haze was wali, bo trolujecie, porównuje swój server do Playsro, bo mają przecieki danych (żeby one były, server musi istnieć :D) no i nadal pracuje nad zabezpieczeniami :ninja:

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...