Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop zatrutych mieczy...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zaczołem woją przygodę z grotą i mma kilka pytań do doświadczonych grotowiczów xD

Chcę dropić zatrute miecze z mobków.... http://wiki.metin2.pl/index.php/Zatruty_Miecz (wiki pl !)

Wiem z czego leci...

Lecz mam kilka pytań.

1. Co ile mobów/grupek może lotnąć zatruty (z waszego doświadczenia) wiem że zależy wszystko od fartaaaa....

2. Czy wogóle jest sens tam dropić daggerem 77 lvl skile 4x G+ (skończony biolog, wierzchowiec 150deffa itp...)

3. Coś od siebie ;D

Postać:

Dagger 77 lvl

Biolog skoczończony

Deff ~600

z buta na hity wale po 500-600 (wiem mało)

Skile 4x G1-G9

14K PŻ

~20% ABS MIECZE

~30% Diabły

~120 REG PŻ

(Wymieniłem bony które działają na nie nie mma niestety nic na strzały... Ale moge załatwić gdzieś z 30%)

Na hity leci ~550 dmg

1 grupka czyli 4 mobki leci na serie skil.

1 grupe jakoś utrzymam, dzięki szybkiemu atakowi.

Proszę wredne komentarze zachować dla siebie ;D

Wiem żę mam mało na grote i wogóle nic na strzały ale dopiero postanowiłem tam coś działać xD

O wypowiedzi proszę doświadczonych graczy a najlepiej daggerów (bodziak aura p dzik na deffa i kosa -,-)

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Wg mnie nie oplaca ci sie chodzi. To jest dobre dla osob ktore biora kilka grupek lub caly spot i wtedy ciachaja mase itemkow , miedzy innymi zatrutych. Ja od siebie moge powiedziec , ze na twoim miejscu zainwestowalbym bym w abs 25% + strzaly oraz 60% diably + dodatkowo Skrzydla +9 35% + kd +4 i moze byc tez cos na krytyka.

Opublikowano

Tak jak ludzie pisali.

Żeby dropić truciaki w grocie - musisz po prostu tam expić.

Niestety nie poexpisz do póki porządnego eq nie zrobisz...

CX7Rrj.png

Opublikowano

Dziękuje za wypowiedzi , tak myślałem ale za to drop zbroji na 61 mam epicki xD

jutro dam lajki bo pisze z fona

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jak ząb orka?Czyli w jakieś 10min,tak?Moim zdaniem lepiej chodzić na ripka.Szybciej z niego dropniesz jak z groty.A jak nie truty to charky,albo stalki.Jak tak troche podropisz to będzie fajne eq.

Ja mam 90lvl też dagg na syrjuszu i uciągnę pół spota.Na początku av2 to cały spot.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Mi średnio przy full spocie na początku leci 1 na 1,5h.

Raczej biorąc jedną grupke nie podropisz. Najważniejszy jest abs strzaly i w niego zainwestuj.

wipek.pl

Opublikowano

2x UP (Zumaari)

Skończony debil, tak tak szybciej dropniesz trute z ripa niż groty -,- I ty masz 90 lvl ? Skończony kretyn, który nic nie ugra, a udaje że znawcą jest -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...