Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FTP na dedyku

karolsp203c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;p, kupiłem ostatnio serwer na dedyku i otrzymalem rowniez konto FTP. Chcialem wgrać pluginy wszystko przechodzi oprocz plikow .jar pisze , że nie mam uprawnień ( 550 permission denied) kiedy zmieniac prawa klikajac prawym to pisze 500 Command "SITE CHMOD" not understood. Prosze o pomoc, z góry dziekuje ;p

Opublikowano

Pisałeś do ich supportu? W takich sprawach powinni pomóc, jakiego programu używasz do FTP?

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Ta, czytałem Twój temat i mam inny problem bo Ty masz problem z zalogowaniem się a ja normalnie się loguje i wgrywam mapke itp tylko jak chce wgrac plik o rozszerzeniu .jar to pisze 550 permission denied

Opublikowano

a jaki masz host? s50.mineserv.eu bo ja zauważyłem ze ten jakby nie odpowiadał a inne np s9.mineserv.eu działają

Opublikowano

u mnie tak jest

pisałem dziś z rana do supportu ale jeszcze nie odpisali

ej a na stronce to ftp działa ci?

Opublikowano

Spróbuj wgrać programem Total Comander.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Polecam wejść na ich TeamSpeak3 w godzinach 12:00-19:00, często tam siedzą administratorzy na ukrytym kanale i sprawdzają, czy ktoś nie potrzebuje pomocy.

Wystarczy wejść na kanał potrzebuje pomocy i od razu zostanie Ci ona udzielona przez osoby pracujące w mineserv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...