Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chwile wyłącza mi MC.

TeQq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

moim problemem jest głównie to, że podczas gry co kilka minut wyłącza mi się gra, a log, który mi się wtedy pojawia dodam w załączniku. Wcześniej nie było takich problemów, dopiero teraz się pojawiły. Liczę na szybką pomoc. ;)

hs_err_pid3632.txt

Opublikowano

Jeżeli masz 64 bitowy system zainstaluj jave na niego jeszcze raz, jeżeli 32 bitowy zrób to co z 64... reinstall javy, pobierz jave 6 i 7 i zobacz przy której ci sie nie bedzie wylaczac

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dobra, dzięki za pomoc wszystkim. Zainstalowałem Jave 6 ( miałem 7 ) i teraz nie ma już żadnych błędów.

Opublikowano

a mi nadal nie działa mam identyczny problem co TeQq nawet jak zainstalowalem jave 6 to i tak nie działa

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałam ten sam problem!

Powiem Ci, że u mnie samo "przeszło", kiedy przestałam grać na pełnym ekranie (F11), tylko rozszerzałam okno na cały ekran.

Nie wiem, w jaki sposób to pomogło, ale pomogło :O.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...