Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Można kupić yangi u tego pana?

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG 25 zł za 500kk co można zdobyć w 1 dzień.

Ja bym tam nie ryzykował,z resztą szkoda by mi było kasy ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

@up

nie oceniaj po tym, w ile można wbić, autor prosi o sprawdzenie sprzedawcy.

@topic

98% komentarzy pozytywnych na około 120 sprzedanych rzeczy.

Myślę, że możesz spróbować. Moje zdanie to 85% na to, że sprzedawca jest uczciwy.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

OMG 25 zł za 500kk co można zdobyć w 1 dzień.

Ja bym tam nie ryzykował,z resztą szkoda by mi było kasy ;)

Jakim sposobem :)?

x

Opublikowano

Balmora ma powiększone raty względem Pl-a ;) Ale tu nie oto chodzi, jak chcesz to kupuj śmiało, dla pewności napisz mu na gg i umów się z gościem na skype, TS.

josemousignature.jpg
Opublikowano

25 zł?Szkoda by mi było kasy,wogóle wydawać na metin2.Jak ktoś umie grać bez is itp. to jest koksu(nawet jak gra z botkami,jak ja na Plu :D )

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze tak jak na PL'u chodzic na metki i besty, poniewaz Balmora jest zblizona do realnego metina expem i dropem.

Właśnie tak robie do 100kk dziennie max wyciągam :P

x

Opublikowano

tak polecam sam kupiłem tam 3kkkk xD Dajesz kaske Ustawiasz sklep nazwa wodnik ;D 100% pęwności

przez doładowania też można mu ufać !

Opublikowano

Bez sensowne pytanie. Nigdy nie masz 100% pewności niezależnie od tego czy ma pozytywne komentarze, bo tak jak pisze @up - może to być taki chwyt, a potem zwyczajnie ''odwidzi'' mu się to :)

Ps. Skoro zarabiasz 100kk przez jeden dzień, a tam chcesz 500kk kupić to świadczy tylko o jednym - nie naddajesz się na hardy skoro chcesz mieć full kasy od razu. Poza tym ładujesz kase w serwer na którym eq rozdają. :)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...