Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marmurki

Shocer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Posiadam ninje na PLu.52 lvl zastanawiam się nad biciem królowej pająków na mrmurku.

Mam jelonka 35 śr kd + 3 11,5k pz i poil na M,buff 25% i hełm 5 na trucie.

Czy dam radę już ją pokonać.

Czy jak bym bił to zakładać rękawice ze szkat.

Wypowiadajcie się

2240284055.png
Opublikowano

Powinieneś ubić ją z bufem, ale czy opłaca sie rękawice zakładać to nie wiem .

Opublikowano

Dasz rade, ale po co Ci to ? Zarobek marny, szansa na kamola nie wielka. Wiem, że ubicie bossa może sprawiać komuś jakąś frajdę na Pl'u, ale to tylko marnowanie czasu.

Opublikowano

Dasz rade, ale po co Ci to ? Zarobek marny, szansa na kamola nie wielka. Wiem, że ubicie bossa może sprawiać komuś jakąś frajdę na Pl'u, ale to tylko marnowanie czasu.

może i zarobek marny ale jakiś jest postanowiłem nie expić tej ninji dopóki nie będe mieć 3 x G ale też muszę za coś rozwijać postać.Nie będe zakładać nowych postaci żeby zarobić na metkach bo dla mnie to też bezsensu.z zabicia bossa jest większy zarobek niż z rozwalenia metina.

2240284055.png
Opublikowano

Nie opłaca sie szkoda marmurków

Ja jednak polecam 35lvl bodziak metki w m2 najlepiej jinno/chunjo

wczoraj testowałem zabiłem 8 pajączków na 1 marmurku z nie zalogowaną postacią.Poleciały 2 kamole warte 70kk sztuka.marmurek kosztoał mnie 6kk.co daje łączny zysk 134kk.Jednak nie szkoda marmurków.bo za to co zarobiłem kupie sobie wiecej.dodam też że z dropu ze szkatulek wypadła mi kolejna rękawica dropa.Więc nic nie straciłem a nawet troszke zyskałem...Temacik można zamknąć.ponieważ teraz będzie spam.Chciałem się dowiedzieć czy dam rade zabić.Dałem i jest git.

2240284055.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...