Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba kradzieży

Benqqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Pisze do mnie koleś że kończy gre i chcę dodać woja 73 i żebym podał swój mail

Podałem bo powiedział że wyśle zmianę lecz wysłał coś z GF oo informacji rejestracji

i chcę żeby mu podać pasy do tego konta które przyszły na mailu

pytanie : na co mu to było ?

Jak w taki sposób można oszukać bo sam nie wiem

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Witamy w Gameforge.com!

Witamy w Gameforge.com! Czeka na Ciebie mnóstwo świetnej darmowej zabawy! Aby potwierdzić rejestrację na portalu Gameforge.com, kliknij i zacznij zabawę!

A oto Twoje dane:

XXXXXX

XXXXXX

I chciał aby mu podać hasło od tego.

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Chce znać Twoje passy z tego co zrozumiałem. Czyli oszust :)

Nie podawaj.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Chce znać Twoje passy z tego co zrozumiałem. Czyli oszust :)

Nie podawaj.

No tak ale jakim cudem zrobił konto na GF i jak z tego będzie miał moje pasy i wgl. ?

to mnie interesuje.

hehequb.png

Opublikowano

No tak ale jakim cudem zrobił konto na GF.

Stworzył konto podając twój e-mail.

Po co ? Nie mam pojęcia, bo jeżeli chciałby Cie okraść - to on by potrzebował twoich pasów a z tego co wynika - Ty masz jego.

Podejrzana sytuacja i na twoim miejscu bym się w to nie mieszał gdyż to Ty możesz ucierpieć.

Opublikowano

Ja dokładnie wiem po co, znam ten sposób.

Gościu założył konto, na stronie gameforge (http://pl.gameforge.com, kiedyś mmogame.pl),

gdzie ma dostęp do wszystkich Twoich danych dostępowych kont, w każdej grze wydanej przez tą właśnie firmę.

Zrobił konto oczywiście na Twój email, wtedy zna hasło i bezproblemowo może wykraść passy.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...