Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawigacja VoYager S505--> problem z dźwiekiem

Mateo193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, niedawno wygrałem nawigacje (model w temacie) wszystko ładnie aż do pierwszego rozładowania. No nic naładowałem ją a teraz mam problem z dźwiękiem. Dźwięk działa tylko przez słuchawki wyjście minijack. Na wbudowany głośnik nie chce działać.

Szukałem w na różnych forach i jakoś nikt nie może pomóc. Jak mieliście podobny problem lub coś ciekawe znaleźliście proszę o pomoc :)

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Ciekawe kto to przeniósł....

Jak nawigacja to komputer to gratuluje.. lepiej jak dział by się nazywał elekronika...

A to co tematu:D

no dobra tylko jak wymienić..? Ono jest do płytki drukowej normalnie przylutowane.? I czy może być byle jakie innego wejście minijack bo trochę tego złomu mam :D

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Jak masz lutownice i umiejetnosci to rozkrec nawi i wylutuj stare, potem mozesz dolutowac jakis zamiennik jak bedzie pasowal a jak nie to dolutuj przewody i przylutuj je do gniazda. Jak po przelutowaniu gniazda nadal bedzie problem wystepowal to zrob przywrocenie ustawien fabrycznych, najlepiej w windowsie albo wgraj jeszcze raz soft.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...