Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft się crashuje

MrKris7100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem, wczesniej tak nie miałem. Problem polega na tym że mam minecrafta 1.0.0

odpalam włacza sie robie nowego seva po 10 minutach sie odpala gram sobie gram normalnie,potem instaluje mody: modloader, optifine, autocraft, rei minimap gra sie uruchamia ale, po 1 nie ma dźwięku, po 2 robie nowego save i mc sie crashuje, nie moge grać bez optifina bo mam lagi.

Prosze o szybką odp!!!!

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

1.Może masz coś z głóśnikiem/słuchawkami

2.Usunąłeś Meta-Inf w minecraft.jar? Reinstall mc zrób.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

przeinstalowałem z 10 razy i to samo

@upx2 ty chyba coś masz z głową

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Któryś mod powoduje błąd - być może brak zgodności z innymi - wgrywaj pojedynczo żeby sprawdzić który jest winowajcą.

:)
Opublikowano

okazało sie że to autocraft nie wiem czemu ale wcześniej normalnie działało

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A do mineshaftera można wgrać mody? o.O jeśli tak to wchodzi normalna wersja moda czy specjalnia musi być na mineshaftera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...