Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] timings do BB, z szybkim zbieraniem skrzyneczek

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, 1mln boxów, 1 mln sekund + skrzynkę zbiera od razu i bez stopów sekundowych/lub półsekundowych.

Dam like,

download w

speedyshare.com

Opublikowano

Zaraz pobiorę i sprawdzę :) czy oby na pewno nie ma tych stopów edytnę za 10 minut :)

@Edit..

Pobrałem od pana 1 i działa.. obaj macie lajki za pracę a temat do zamknięcia i proponowałbym zrobić z tego jakiś tut...dla newbie.

@EDIT zanim zamknięcie..

Jest jakiś sposób żeby zbierał skrzynki te co są bliżej? Mi nie zawsze to idzie, jest 8, machnie, 1,2, 3 u góry, zobaczy jeszcze u góry 4 i zostawia tam kilka...

Opublikowano

Nie , niema.

A tut do tego niepotrzebny , bo wystarczy wejść w timings za pomocą notepada i pozmieniać wartości w 10 polach.

Każdy kto wie co znaczy Enemy Hide , Boxing Delay , Boxing Time , amount Boxing [tu akurat sie zle tlumaczy :P] i Human AFK , oraz min i max może to sobie na lajcie skonfigurować , a jak by ktoś nie wiedział to zawsze można wejść sobie na google translator xD

Opublikowano

Nie , niema.

A tut do tego niepotrzebny , bo wystarczy wejść w timings za pomocą notepada i pozmieniać wartości w 10 polach.

Każdy kto wie co znaczy Enemy Hide , Boxing Delay , Boxing Time , amount Boxing [tu akurat sie zle tlumaczy :P] i Human AFK , oraz min i max może to sobie na lajcie skonfigurować , a jak by ktoś nie wiedział to zawsze można wejść sobie na google translator xD

FACE PALM

Sam miałem kilka mln s, i mln boxów tylko ciekawiło mnie jak zrobić zbieranie bez stopów skrzynk czaisz baze? CZY NIE??... bo ja zawsze miałem stopy po pół sekund

Opublikowano

Podmieniasz to w timings

<timingBoxingDelayMin>1</timingBoxingDelayMin>

<timingBoxingDelayMax>1</timingBoxingDelayMax>

Na to:

<timingBoxingDelayMin>0</timingBoxingDelayMin>

<timingBoxingDelayMax>0</timingBoxingDelayMax>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...