Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przez Ibota dostałem Bana na tydzien !!! czemu co mogwe zrobic zeby nie dostawac bana !!!?

Ja tez dzisiaj dostalem kurwa mac. A wogole 1 raz w zyciu bota uzylem. ja pierdole

Opublikowano

Ja na chara nie wbijałem przez 2 miech spróbowałem wczoraj i mi pisze block. Nie opłaca się grać na isro

Admin Cienia
Opublikowano
Gówno się znasz pajacu.

Nie tak ostro.

@Topic

Ci co dostają kase za bota mają motywacje do zabezpieczenia bota, wiadomo bot za free może nie być doskonały.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Nie tak ostro.

@Topic

Ci co dostają kase za bota mają motywacje do zabezpieczenia bota, wiadomo bot za free może nie być doskonały.

masz racje D&G ale moim zdaniem za ibota ciężko o bana a cisne na nim praktycznie odkad wyszedł a bana w życiu nie dostałem

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

ja caly czas lece na CL i tylko raz jedyny dostalem bana, kiedy joymax zmienil opcody. Rano dalem upgrejda sro, a wieczorem chcialem zagrac i zapomnialem, ze trzeba sciagnac nowego ibota. No i coz po prostu stare opcody=ban. Wg mnie ban to kwestia pecha albo kwestia techniczna, tak jak u mnie :wub:

Cześć :)

Opublikowano
ja caly czas lece na CL i tylko raz jedyny dostalem bana, kiedy joymax zmienil opcody. Rano dalem upgrejda sro, a wieczorem chcialem zagrac i zapomnialem, ze trzeba sciagnac nowego ibota. No i coz po prostu stare opcody=ban. Wg mnie ban to kwestia pecha albo kwestia techniczna, tak jak u mnie :wub:

tak samo zrobiłem a bana nie dostałem to raczej się wiąże z pechem xD

Opublikowano

A kupienie silków uchroni mnie przed banem ?

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...