Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gulid'ie.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Yoeyss

Lvl: 22

Świat: Windia

Job: Magican

Najlepiej gdyby była to hackerska gulidia

Sry za spam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: GigaKiller

Świat: Kradia (eMS)

LVL:26(rośnie)

Job: Magican

Szukam TYLKO Hackerskiej guildi !!!

Opublikowano

nick:NoReG

Lvl: Puki co 30 ^^

świat:Ems

profesja:Assassin

Szukam fajnej gildi ^^

//Ciach

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: PrzemekThief

LVL: 51

Profesja: Assassin

Świat: EMS

Szukam dobrej Guildii.... doświadczonymi ze świata maple i hacków

gg: 5070845

GG:5070845

Nick w EMS: PrzemekThief

Opublikowano
A ja mam taki plan . :

Wszyscy ktorzy pozebuja gildi na EMS . Zloza sie po pare ( pare dziesiat , pare set . ) tysiecy ( zalezy od ilosci ludzi )

I Zrobimy nowa gildie !!

Chetni ?

Jestem za, ale:

1. Nazwa guildii??

2. Kiedy zakładamy ??

3. Ile osób i ile macie kasy??

GG: 5070845

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nick : MistrzZEN

LVL: 40

Świat : EMS

Profesja : fighter

prosze pisać na pw

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Szukam/Dołącze-Stworze Gildie

Nick : XXXXXX 164131 ;]

lvl : 72 (Rośnie)

Świat : EMS

Tylko Hakerska Gildia ;]

//Ciach

Opublikowano

Potrzeba jeszcze chłopa ze 100 fame... Kto ma najwięcej?? Ja mam only 61, postaram się mieć więcej, ale wątpię żeby jutro było 100...

I kasę...

Utworzenie

Aby utworzyć gildie trzeba udać się do Orbis do Guild Park (lewy-górny róg mapy). Na początek potrzeba nam

- 6 członków w party

- 1 500k meso

Gdy już to mamy lider rozmawia z Heracle'm. Wtedy też musi mu wpłacić pieniądze na założenie gildii. Wszyscy z party muszą być na tej samej mapie przy zakładaniu gildii. Lider party zostaje liderem gildii. Musi być on na minimum 10 poziomie, co się rozumie samo przez się ponieważ na niższym lvl nie dostanie się do Orbis.

Nad nazwą gildii należy zastanowić się już wcześniej. Nie może mieć ona więcej niż 12 znaków, za to może posiadać prócz liter także cyfry.

Powiększanie miejsc

Gdy już zarejestrujemy gildie możemy nawet wyrzucić jej członków. Liczba 6 osób jest potrzebna jedynie do tworzenia. Początkowo gildia posiada jedynie 10 miejsc. Szybko okaże się iż jest to za mało.

Za kolejne rozszerzenia trzeba więc płacić.

do 15 miejsc - 500k meso

do 20 miejsc - 1 500k meso

do 25 miejsc - 2 500k meso

do 30 miejsc - 3 500k meso

do 35 miejsc - 4 500k meso

do 40 miejsc - 5 000k meso

do 45 miejsc - 5 000k meso

do 50 miejsc - 5 000k meso

Gildie można w ten sposób rozwinąć aż do 100 miejsc, za każde dodatkowe 5 miejsc płaci się 5 milionów meso.

Emblemat

Czyli mały obrazek pojawiający się przed nazwą gildii pod twoją postacią. Można go założyć u Lea (tam gdzie Heracle). Jedynym wymogiem do posiadania emblematu jest 5 milionów (5 000 000) meso. Gdy zapłacimy i będziemy mieli odpowiednią ilość członków lider może wybrać emblemat posługując się odpowiednim menu w którym można : zmienić styl i kolor ramki, zmienić obrazek emblematu, zmienić kolor obrazka. Wbrew pozorom kombinacji jest dość dużo.

Z cloudpark.pl

Opublikowano

I co z tą guildią?? Jacyś chętnim bo mało osób narazie i prawdpodobnie po tygodniu by jej niebyło...

@ETC 64 fame....

Opublikowano

Wiem wiem, ale niema tych którzy byli zapisani... Trzeba się na jakiś termin zmówić i zrobić tą guildię a potem będziemy dodawać inne osoby, takie rozwiązanie będzie chyba najlepsze...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam gildii na EMS ; d

na razie 2Xlv, to dlatego że dopiero zrobiłem tą postać ^^, ale jestem niezłym napi*rdalaczem, także spoko, spoko ;p

PW pl0xrz

Opublikowano

Nie wiedziałem dokładnie gdzie napisać, więc spytam tu. Czy znajdzie się ktoś chętny do rozgromienia Monster Carnivala (lvl 30-50), gralibyśmy na mapka 3,4 gdyż tam nie widzą nas przeciwnicy i możemy cheatować do woli. Zależy mi na kimś komu nie potrzebne są Maple Coinsy ;p

Opublikowano

Jak zbierze się np. 2 Warriorów z DEMem to przeciwnicy są bez szans. Ja sam ostatnio musiałem walczyć sam bo mojego partnera d/c i w ostatnich minutach zużyłem wszystkie CP na buffy dla ich mobów i wygrałem z przewagą 20~ pkt. A trudno o partnera który przymknie oko na hacki ;/

Opublikowano

Z góry przepraszam za double posta, ale bez tego nikt by go nie zauważył. Szukam kogoś (lvl 30-50) który chcę bezwastownie poexpic. Jedyne co będziesz musiał robić to wejść na platformę a ja zajmę się resztą. Oczywiście chodzi mi o Monster Carnival quest. Kradia EMS pisz tu albo na PM.

Opublikowano

Mam 39 bowmana, + jeszcze moge skołować 1 osobę, jakby trzeba było trzech, tylko kiedy?? Pisz na gg:5070845 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...