Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gry HELP

Waves123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem, że jak klikne Graj teraz w przeglądarce to wyskakuje okienko z updatem przez 5 sec a potem nic sie nie dzieje. Próbowałem reinstlacji gryy nic nie dalo. Mam wszystkie wtyczki(chyba) wy mi cos doradzicie :) bo szukalem jakis tutoriali i nie ma odpowiedzi pomagajacej mi :/

Opublikowano

Masz Netframework ?

tam mam netframework ;D a przedladarki Google Chrome w obecjen chwili instluje od nowa gre bo mowili ze jak sie zainstaluje ten sterownik to trzeba zainstalowac gre od nowa ;D

Opublikowano

Uruchom przeglądarke jako admin.

ja jestem adminem probowalem przez wszystkie przegladarki

ok chyba sobie nie pogram w tego BFp4f ;/

mozna zamknac

Opublikowano

hejo dzieki za pomoc gra sie juz włącza ale jest inny problem otóż taki opadalam gre wlacza sie wszystko smiga wchodze na serwer laczy sie nie wlacza sie inne okno ni nic tylko nie wylacza z gry i jestem znow w oknie domowym jakto naprawic ?

Opublikowano

internet jest od 1.5 do 4 mb/s ale on ide na 6 komputerow ;D i probowalem nawet o 12 w nocy wlaczyc i nic o co chodzi ?

Nie łączy cie z serwerem kilka razy tak klikaj

tak dokladnie

Opublikowano

A jakie serwery Ci wyszukuje ?

Spróbuj na serwerach które mają najmniejszy ping. Ewentualnie możesz spróbować na serwerach nierankingowych

Opublikowano

no no i mam ping 999+ kolega mowi zebym zainstalowal aktualne sterowniki do karty graficznej

Stery do karty nic nie pomogą, często pokazuje ping 999+ na większości serwerów (przynajmniej dla mnie) A po wbiciu wszystko jest w porządku. Co masz napisane po tym kiedy klikniesz Graj teraz. Zacytuj to, to może coś więcej poradzimy.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Stery do karty nic nie pomogą, często pokazuje ping 999+ na większości serwerów (przynajmniej dla mnie) A po wbiciu wszystko jest w porządku. Co masz napisane po tym kiedy klikniesz Graj teraz. Zacytuj to, to może coś więcej poradzimy.

No wbijam pisze w prawym dolnym rogu łączenie załaduje sie pasek do końca i po 1 min pisze wyłączanie gry i przechodzi do mojej postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...