Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybicie się na youtube?

.:KuKiS:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar założyć konto na youtube, ale jeszcze nie wczytałem się w opcję, która najbardziej mnie interesuje, mianowicie, mam zamiar zarabiać na filmach adsense, i tu pojawia się pytanie, czy trzeba mieć 18 lat, żeby zarabiać na filmach, i jakie są szanse, żeby wybić się na wierzch.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Nie, nie trzeba mieć 18 lat. Co do szans wybicia się na YT, to szanse są zawsze ale musisz mieć na prawdę innowacyjny pomysł na kanał :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Youp, szanse sa zalezne od ambicji ; ) Jesli bedziesz dostatecznie ciekawy to widzow bedziesz mial duzo. Ja mam ten problem, ze co zasubskrybuje (?) kanal, to kolejne filmiki sa dupiate i nie trzymaja poziomu - tego tez nie rob. Enjoy.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

"Witam, mam zamiar założyć konto na youtube, ale jeszcze nie wczytałem się w opcję, która najbardziej mnie interesuje, mianowicie, mam zamiar zarabiać na filmach adsense,"

Jeżeli chodzi ci tylko o pieniądze a filmiki robisz na odpał to nie ma bata zebyś się wybił nie oszukując i kombinując ...

Opublikowano

Nie, nie trzeba mieć 18 lat. Co do szans wybicia się na YT, to szanse są zawsze ale musisz mieć na prawdę innowacyjny pomysł na kanał :)

Bullshit. Weźmy takiego PewDiePie'a - Zwyczajny kanał z LP z gier-horrorów, takich kanałów są tysiące.

Najważniejsze jest twoje zachowanie, a jaki styl obierzesz to już twoja decyzja :)

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Trzeba mieć fajnego ryja, czasem wstawić na film ryj swojej dziewuchy, wrzucasz największy syf a publika skacze ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Popularność twojego kanału zależy od od tego jak go poprowadzisz. Jeśli będziesz wstawiał dobre filmy to same Cię z kanałem wypromują.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Nakręc pare filmów i napisz do kogoś sławniejszego jeżeli spodobaja mu sie Twoje filmy wystarczy, że da Ci jedną łapkę w górę, a wszyscy odrazu sypną suby ;)

Opublikowano

Trzeba mieć fajnego ryja, czasem wstawić na film ryj swojej dziewuchy, wrzucasz największy syf a publika skacze ;)

Święta prawda. Ostanio oglądałem kanał pewnej bardzo znanej Vlogerki. Filmik trwał około 3 minut i dziewczyna w trakcie jego trwania przywitała się z widzami, zrobiła kanapki z serem, pożegnała się. Wystarczy mieć cycki, zjeść troszkę cynamonu i już jesteś na topie.

Żeby tak nie offtopicować podpowiem Ci że tylko że z zarobków na YT musisz odprowadzić podatek. Taki mały myk a warto o nim pamiętać.

Powodzenia w nagrywaniu filmików.

f.png

Opublikowano

Nakręc pare filmów i napisz do kogoś sławniejszego jeżeli spodobaja mu sie Twoje filmy wystarczy, że da Ci jedną łapkę w górę, a wszyscy odrazu sypną suby ;)

Napisze "Polecisz mnie?" albo "Poleć mnie to ci dam suba!" i go typ wyśmieje... Jak chce się postarać żeby ktoś go polecił to się wstawia odpowiedzi video, jeśli trafią do widza (w tym przypadku jakiegoś bardziej znanego youtubera) to poleci kanał i wpadnie trochę widzów.

LIKE!

Opublikowano

Jeśli robisz to tylko dla kasy, to sobie odpuść bo to będzie gówno a nie kanał. Zrób pare filmów, z różnych gier, dodaj odpowiednie tagi do filmu i się rozkręcisz.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Poczytałem sobie wasze odpowiedzi w spokoju, wszystko już jest jasne. Nie chcę robić filmów dla samych pieniędzy, ale chcę się w miarę dobrze wypromować, i chociaż, żeby zwróciły mi się pieniądze za to, co wydałem na sprzęt.

Myślę, że mój głos nie będzie najgorszy, ale niestety na początek będę miał mikrofon dynamiczny, potem może zainwestuję w jakąś pojemnościówkę. Ktoś kiedyś powiedział: "Jak nie klniesz w filmach to nie masz widzów", myślę, że to przekonanie nie jest do końca trafne, ja mam zamiar robić filmy, w których będę się starał ograniczać przeklinać. Zobaczymy co z tego wyjdzie, dzięki wszystkim za odpowiedzi.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Przeklenstwa wzmacniaja czesto dowcip, ale jesli w kazdym zdaniu wrzucasz 'K*rwa', to tylko wiesnioki sie beda dobrze bawic.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Poczytałem sobie wasze odpowiedzi w spokoju, wszystko już jest jasne. Nie chcę robić filmów dla samych pieniędzy, ale chcę się w miarę dobrze wypromować, i chociaż, żeby zwróciły mi się pieniądze za to, co wydałem na sprzęt.

Myślę, że mój głos nie będzie najgorszy, ale niestety na początek będę miał mikrofon dynamiczny, potem może zainwestuję w jakąś pojemnościówkę. Ktoś kiedyś powiedział: "Jak nie klniesz w filmach to nie masz widzów", myślę, że to przekonanie nie jest do końca trafne, ja mam zamiar robić filmy, w których będę się starał ograniczać przeklinać. Zobaczymy co z tego wyjdzie, dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Jak się potrafi użyć tych przekleństw, można nimi nacechować wypowiedź, ale jak klniesz żeby kląć i to zbyt często to tak nie działa.

LIKE!

Opublikowano

Szanse duże nie są, lecz są 3 możliwości:

1. Musisz robić strasznie chujowe filmy

2. Musisz robić "prawdziwe filmy"

3. Pokaż cycki.

Nie musisz mieć 18lat ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Przykład Elity MrPiotrka jak się wybił moim zdaniem, ma partnera i wszystko idzie ku większej ilości widzów ;) Wybijesz się na vlogach, ale takie kanał dostają mniej z reklam tak samo jak LP.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...