Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gold

Kubic12a1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem gold. Proszę mi powiedzieć jak wysyłam sms to dostaje powiadomienie o kupnie złota że kupiłem a raz przychodzi kod zwrotny który nie działa pisałem do ticketu i mi przysłali coś takiego

Drogi Czołgisto,

Dziękujemy za kontakt.

Po zalogowaniu się na naszej stronie, przejdź do panelu płatności SMS i wybierz ilość złota, którą chciałeś poprzednio kupić. Z otwartego panelu wybierz opcję: "Użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego"

Podaj swój numer telefonu z którego dokonałeś płatności wraz z międzynarodowym kodem: 0048 oraz kod zwrotny, który otrzymałeś.

To powinno rozwiązać sprawę :)

Serdeczne pozdrowienia,

Kamila Wyczyńska

World of Tanks Support Service

https://support.worldoftanks.eu

Nadal nie wiem jak ten kod wprowadzić nie wiem co to ten kod międzynarodowy jak go wpisać.

Opublikowano

Są na gamescom, więc mogą nieodpisywać. ;p

Czyli mam rozumieć teraz że zostałem oszukany i mogę to zgłosić na policje. Mój wujek jest informatykiem próbował wbić ten kod i też nie działa.
Opublikowano

Nie zostałeś oszukany. Poprostu WG ma wyjazd, na który większość pojechała. Musisz poczekać aż wrócą. A policja, to wątpię że coś zrobią. To jest za granicą. ;f W Ukrainie i w Rosji mają studia, bodajże.

Opublikowano

Chciałem zaproponować, abyś znalazł sobie kogoś zaufanego, komu podałbyś kod i jeżeli on zadziała, to oddałby Ci pieniądze, lecz nie wiem czy takiego kogoś znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...