Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Kbot na Vps checking license

zipppo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mój problem polega na tym że na moim vps kupionym na exone.pl z win xp za 38zł

nie mogę odpalić kbot. Bot zatrzymuje się na checking license dodam także że kbot cc jest ofline lecz na moim prywatnym komputerze bot działa. Zainstalowałem net. framewor i jave i nic.

Proszę o pomoc. Pozdrawiam Zipppo

Opublikowano

tak wiem tylko jest takie pytanie dlaczego na moim kompie działa a na vps nie ? czy na pewno jest problem z kbot cc no i najważniejsze kiedy jabber będzie naprawiony

Opublikowano

Kolego też mam tam VPS i ogólnie coś strasznie mulnie dzisiaj chodzi a kbota opaliłem po 1h walce z vps także poczekam do jutra może coś u nich się dzieje.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

właśnie też poczekam ale nie wiem w czym jest problem, chyba z tym jabberem ale martwi to bo nigdzie nie ma informacji kiedy będzie to naprawione. ps jak ci się udało odpalić bota ?

Opublikowano

Normalnie po 1h męczenia się z mulnym VPS wkońcu zaskoczył i się zalogował do kbota i działa więc narazie nie wyłączam żeby pograć ;)

sygnaturaio.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...