Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy można podłączyć NFS World do kierownicy?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam takie pytanie jak w temacie

czy istnieje taka możliwość że można zsynchronizować naszego worlda z kontrolerem USB czyli kierownicą?

jeżeli tak to gdzie mam to szukać bądź co mam zrobić żeby to aktywować?

Opublikowano

Tak da sie poszukaj kilka tematów nizej lub w podpietym spisie napisanym przez Pitch_Black......

Edit:

http://www.mpcforum.pl/topic/494399-tutjak-zrobic-aby-grac-na-padziekierownicy/

Opublikowano

Tak da sie poszukaj kilka tematów nizej lub w podpietym spisie napisanym przez Pitch_Black......

Edit:

http://www.mpcforum.pl/topic/494399-tutjak-zrobic-aby-grac-na-padziekierownicy/

Link nie działa a pozatym mam kierownice TRACER

Opublikowano

Jeśli kierownica nie jest kompatybilna z NFS'W to nie będzie działać a jeśli jest to będzie działać bez niczego...

Jeśli nie jest to jest sposób by ją podłączyć, pobierz Xpadder przypisz przyciski z klawiatury do kierownicy i będzie działać tylko że skręt kierownicy nie będzie analogowy więc nie za fajnie będzie się grało...

jeśli ci pomogłem to daj +. ;)

Opublikowano

Tak da się zagrać na kierownicy jak i na padzie.

Zaraz edytuję i dodam link do tematu z linkiem Dostępnym.

Opublikowano

Z tego co wiem to jedynie kierownice z logitecha działają wraz z NFS-w.

Tak kontrolery Logitech działają bez problemu tylko nie da się zmienić ustawień. "/

Opublikowano

Szkoda tylko że mój logitech formula force Ex lub FX (nie pamiętam) nie działa .

Zainstaluj sterowniki.

Jeśli to nie pomoże to być może jest za stary bądź za nowy sprzęt co jakiś czas aktualizują te dane więc jest nadzieja...

Mój Logitech Rumble Gamepad F510 działa, nawet gra obsługuje analogi. :)

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki.

Jeśli to nie pomoże to być może jest za stary bądź za nowy sprzęt co jakiś czas aktualizują te dane więc jest nadzieja...

Mój Logitech Rumble Gamepad F510 działa, nawet gra obsługuje analogi. :)

znalazłem oryginalne sterowniki . ostania aktualizacja 08/2010 na liście nie znalazłem nfs-w no ale zobaczę spróbuję...

edit: nie działa. w każdej nowej gierce sobie pogram tylko nie w zbugowanego nfs-a . a wystarczyło by żeby... a zresztą co ja będę się rozpisywał to banda idiotów i tyle. ale w NFS MW grałem i było dobrze na tej kierownicy, nawet wibracje działały....

Opublikowano

znalazłem oryginalne sterowniki . ostania aktualizacja 08/2010 na liście nie znalazłem nfs-w no ale zobaczę spróbuję...

edit: nie działa. w każdej nowej gierce sobie pogram tylko nie w zbugowanego nfs-a . a wystarczyło by żeby... a zresztą co ja będę się rozpisywał to banda idiotów i tyle. ale w NFS MW grałem i było dobrze na tej kierownicy, nawet wibracje działały....

Może ta Twoja kierownica to jakiś stary model czy coś, że działa z Mostem :)

Opublikowano

Może ta Twoja kierownica to jakiś stary model czy coś, że działa z Mostem :)

kierownica miała premiere na jesieni 2008.r (chyba bo nie znalazłem dokładnych informacji) .

Poza tym której części mojej wypowiedzi nie rozumiesz ? tej że gram we wszystkie najnowsze gierki czy tej że nfs-w to zbugowana gra w której nawet niektóre pady od x360 nie działają ?

Opublikowano

@UP no z tym że pady od 360 nie działają się w pełni zgodzę , na przykład mój

@Topic dołączam się pod pytanie , ja mam kierke z logitecha do xboxa 360

b19639be6f02c57d.jpg Strona w trakcie tworzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...