Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak polacy powoli niszczą SG

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie swoje prezentacje i zaproszenia wszystkich polaków na Metin2 SG róbcie tak dalej a i on upadnie

:(

Z czasem będę edytował i dodawał nastepne ss'y z serii "Co potrafią Polacy" a zapewniam że za niedługo dodam nastepny ponieważ takie zachowanie Polaków widuje się tam coraz częściej!

0814172023.jpg

0814205308.jpg

Opublikowano

Nie kulturalne zachowanie u Polaków było, jest i będzie. Tego nikt nie zmieni a tym bardziej w internecie. Tyle ode mnie. Pozdrawiam Jose.

josemousignature.jpg
Opublikowano

hahahahah to jest nic

:D Jak ja tam grałem to było kozacko. Dam ss nawet, ale to tylko 1/4 tego co tam się działo.

13101874929771887554.jpg

Ale już tam nie gram, eq z SG zamieniłem na PL. 3 tyg gry na SG od nowa, starczyło mi na zrobienie eq dla ninji 61 którego okradziono. Więc się opłacało.

P.S Pozwolę zacytować sobie tekst Rec (Perveto) z chatu: "JEBNIJ LAJKA DZIFKO BO JAK NIE TO JESTEŚ NOOB". Dziękuje za uwagę, dobranoc.

Opublikowano

O proszę, Lechu się znalazł :D

Fakt, przeginają, ale co na to poradzić. Bawią się jak na Youtubie. Co do Lecha na 2 zdjęciu, gracz z niemiec zaczął go irytować, zaczął za nim powtarzać. Na TSie aż mu żyłka pękła :D

143516sygna.png

Opublikowano

Ja was nie rozumiem jak można oceniać ludzi po wieku ??!!!!!!! Są 8 latki mądrzejsze od 16 latków .

Ja nie wiem czemu Polska jest zawsze najgorsza....

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja was nie rozumiem jak można oceniać ludzi po wieku ??!!!!!!! Są 8 latki mądrzejsze od 16 latków .

Ja nie wiem czemu Polska jest zawsze najgorsza....

Mnie dziwi czemu u naszego narodu jest taki brak kultury(nie mówię o wszystkich oczywiście)... Czy anglicy, niemcy, włosi czy turcy robią z siebie klaunów w grze? Nie wiem skąd takie coś się wzięło ale to zniechęca do gry... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...