Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Could not create Java virtual machine

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Could not create Java virtual machine Siema mam oto ten problem "Could not create Java virtual machine" korzystalem z tuta jakiegoś ziomka ale nic nie pomogło kiedyś normalnie grałem i dobrze bylo a teraz nagle te bledy dlaczego!? szybko kto 1 udzieli dobrej odp daje LIKE !: D

Opublikowano

własnie wogole nie moge właczyć ^^ a jak to mam zmienic zeby mniej przydzielic?!

Opublikowano

w takim razie może sprawdź jave 6

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

A ile macie ramu? Od wersji 1.3 singleplayer polega na stawianiu serwera na swoim kompie, następnie możemy go przez sieć LAN udostępnić. Sprawdźcie również czy coś wam nie blokuje funkcji javy, bo z błędu wynika, że po prostu java nie może utworzyć wirtualnej maszyny.

122000.jpg

Opublikowano

Hej, ja też miałam ten problem i strasznie się martwiłam. Jednak zrobiłam tak: 1. Odinstalowałam Javę, przeglądarki internetowe, antywirusa, i Minecraft. Następnie zainstalowałam z powrotem, lecz tylko Mozillę, Javę oraz Launcher Z MPC właśnie. No i działą! Strasznie się cieszę, ale nie wiem, czy Wam także zadziała ;)

Opublikowano

Hej, ja też miałam ten problem i strasznie się martwiłam. Jednak zrobiłam tak: 1. Odinstalowałam Javę, przeglądarki internetowe, antywirusa, i Minecraft. Następnie zainstalowałam z powrotem, lecz tylko Mozillę, Javę oraz Launcher Z MPC właśnie. No i działą! Strasznie się cieszę, ale nie wiem, czy Wam także zadziała ;)

Odinstalowałem,nadal to samo -.-

gapan.png
Opublikowano

Nie,ty masz Win7 ja XP więc jak zrobiłem według twojej wersji w mojej wersji(javaw -Xmx512m -Xms1024m -jar C:\Documents and Settings\Users\(tutaj ukryłem)\Pulpit\Minecraft.exe) to pokazuje,ze Documents nie moze znalesc.Ale masz like za próbe pomocy :D

gapan.png
Opublikowano

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

KROK 3 - Teraz klikamy zastosuj , zamykamy i cieszymy się na nowo naszym MineCraftem"

Nie moje !! Nie dałem linku bo nie reklamuje innych for.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

KROK 3 - Teraz klikamy zastosuj , zamykamy i cieszymy się na nowo naszym MineCraftem"

Nie moje !! Nie dałem linku bo nie reklamuje innych for.

Miałem ten sam problem męczyłem się z nim ze 3 dni ponad 12 godzina spędzonych na szukaniu i odkryłem po przeczytaniu wielu poradników. Złączyłem je razem i zrobiłem tak: Pobrałem sobie MinecraftSP taki plik nie wiem po co ale po prostu go pobrałem :) Zrobiłem od niego skrót potem otworzyłem notatnik i wpisałem takie coś java -Xms650m -jar "C:\Documents and Settings\XXX\Pulpit\MinecraftSP.jar (ostatnia linijka czyli to "C:\Documents... to lokalizacja zależy gdzie masz ten plik ja miałem na Pulpicie a nazwa użytkownika to u mnie XXX nie wiem jak to jest u ciebie. Ja po to sobie zrobiłem skrót żeby skopiować tą lokalizjacje :D ) i zapisałem jako SP.bat na końcu MUSI BYĆ .bat inaczej nie zadziała i zaznaczasz wszystkie pliki (domyślnie jest tylko dokument tekstowy) Odpalasz ten oto utworzony plik i pojawi ci się okno poczekaj chwile a Minecraft sam się uruchomi. Mi to pomogło teraz tylko tak mogę Minecrafta uruchomić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...