Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy dostane IP ?

ZboruchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Napisałem ticketa, bo chciałem sprzedać postacie. Dostałem już e-maila, że się tym zajmą ale ile to potrwa ?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Prawdopodobnie już masz je na koncie, sprawdź to poprzez kupno najtańszej runy.

Opublikowano

Jeżeli napisałeś to powinieneś dostać. Jeżeli byłeś zalogowany to wystąpią komplikacje. Zaloguj się od nowa i zobacz.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Bo sprawdziłem i nic :D

Nadal nic ;/ Ile to może potrwać? :D

To że przydzielili kogoś do twojego ticketa to nie oznacza , że jest rozwiązany .

Przeczytaj uważnie ten e-mail czasami piszą że jakiejś informacji brak i każą dopisać w odpowiedzi .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Zaraz podam wam treść :)

Pozdrowienia z Fields of Justice,****************. Dzięki za kontakt z naszym działem Wsparcia Gracza! Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie (#3109118) i jeden z naszych pracowników odpowie Ci tak szybko, jak to tylko możliwe. Jeżeli chcesz sprawdzić swoje zgłoszenie lub dodać dodatkowe komentarze, kliknij poniższy link:

Opublikowano

Matko przecież jest jasno i wyraźnie że odebrali twój ticket ale NIE ROZPATRZYLI go jescze...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Musisz poczekać aż wszystko sprawdzą mają pewnie ważniejsze rzeczy na głowie, nie tylko Ty jeden do nich piszesz.

Dostaniesz e-maila jak sprzedasz postacie.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...