Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands

TosterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek mój sprzęt:

-AMD Quad-Core Processor A8-3520M with Turbo CORE Technology up to 2.50GHz

-AMD Radeon HD 6620G+7670M with 1GB Dedicated VRAM

-Acer Nplify 802

-8GB DDR3 Memory Installed

Witam,mam problem z grą Borderlands.Niedawno dostałem nowego laptopa i postanowiłem sobie zainstalować na nim grę Borderlands,oczywiście gra oryginalna.Po instalacji przystąpiłem do odpalenia jej jednak wyświetlił mi się błąd że "nie wykryto pliku physxcudart_20",dodam jeszcze że przy tym komunikacie gra się włączała i był czarny ekran ale słyszałem dźwięki z gry.Nie poddałem się i postanowiłem poszukać porady na internecie.Znalazłem ten plik oraz znalazłem pewien tekst w którym było napisane że AMD nie obsługuje physxa.To było dziwne bo mój kolega też miał AMD Radeona podobnego do mojego i gra mu wchodziła.Wracając do tematu postanowiłem wgrać ten plik i miałem nadzieję że będzie działało.Miałem rację chodź nie do końca ponieważ nie wyskakiwał ten błąd i nie było czarnego ekranu lecz było widać ekran który cały czas się przycinał a gdy włączyłem już nową grę to znowu był czarny obraz.

Bardzo proszę o pomoc,jakbyście czegoś nie zrozumieli to pytajcie się.

post-712373-0-23212100-1344964750_thumb.png

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...