Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 clienty na jednym kompie

Fernos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce grać na poważnie ale boje się bana. Ale chce mieć także kase z FB. Darade mieć 2 clienty. Jeden czysty aby cie po logach nie doszli a drugi z hackami?

Opublikowano

Bana byś dostał tylko na konto na który było używany FB + ban na e-mile.

Opublikowano

Ale podobno można dostać bana za "logi". Nawet jeżeli na koncie hack nie jest używany można dostać za używanie zhackowanego clienta.

Opublikowano

Ale podobno można dostać bana za "logi". Nawet jeżeli na koncie hack nie jest używany można dostać za używanie zhackowanego clienta.

Wiesz co sporo jest takich legend i nigdy niewiadomo do konca czy to prawda...

Raczej wdl. mnie nic nie stoi na przeszkodzie ja nawet niemialem 2 kont bo ja w nocy zostawialem fishbota...

Opublikowano

Bana można załapać na konta z tym samym e-mailem.. Wiec jak zrobisz 2 konta na innych e-mailach to bana raczej nie dostaniesz. Watpie w to ze admini mają czas na sprawdzanie logow graczy ;>

[MpcForum USER]

1363625284-U712160.jpeg

Opublikowano

zawsze jak hackujesz/bocisz to jest szansa na bana, ja już mam 3 bany z powodu m2boba w ciągu tygodnia - 2 na szczęście to dropy, ale jeden miał 30kk i jakieś tam inne postacie były na tym mailu. no ale mój kolega totalnie haxi na m2bobie, one hita używa itp. też od tygodnia i 47lv bez bana.

fs_overall.png

Opublikowano

To zalezy czy umiesz grac na hackach czy nie umiesz.Mozesz robic 200 kont czystych i jedno z hackem a jak nie bedziesz mogl sie schować to i tak wyrwiesz bana.

nanicz.png

Opublikowano

Oprócz zbanowania kont powiązanych ścieżką e-mail mają również możliwość zbanowania po IP, lecz musiałbyś się im poważnie narazić by takowego bana dostać. Także jeśli stworzysz dwa konta na osobnych e-mailach i nie będziecie między sobą handlować ( przerzucanie dropu,kasy - czegokolwiek ) nic nie grozi twojej głównej postaci.

Opublikowano

z tym przerzucaniem kasy etc. nie do końca, ja od początku gry na bocie to robię i banują mi tylko konta z dropami ;)

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...