Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Gdzie się zmienialo te napisy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

92018704214242687231.png

chodzi mi o napisy account i passwort, w jakim pliku w pack sie to zmienia?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Rozpakuj locale z clienta i wejdz w podana sciezke :

locale\pl\ui\login

Po czym otworz plik login.dds programem do edycji dds ( polecam GIMP ) i edytuj te napisy na jakie chcesz

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

Rozpakuj locale z clienta i wejdz w podana sciezke :

locale\pl\ui\login

Po czym otworz plik login.dds programem do edycji dds ( polecam GIMP ) i edytuj te napisy na jakie chcesz

facepalm.. błagam, nie wiesz to nie pisz..(tu sie zmienia tylko tlo logowania..)

czekam na dalsze odpowiedzi

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

facepalm.. błagam, nie wiesz to nie pisz..(tu sie zmienia tylko tlo logowania..)

Rozumiem można czegoś nie wiedzieć lub nie rozumieć, ale być tobą to już nowy poziom debilizmu.

Dostajesz rozwiązanie podane na tacy i jeszcze wielki bulwers ze osoba która wskazała ci rozwiązanie się nie zna... no ja pierdole...

Własnie pokazałeś że można być głupszym niż ustawa przewiduje ;D

Te napisy są w formie graficznej jako obraz, a nie jako tekst, ale że jesteś takim "geniuszem" to kombinuj dalej jak zmienić w txt obiekt będący grafiką w formacie .dds

Opublikowano

Are you fucking kidding me ? No coz, powodzenia w szukaniu pliku txt z napisami. A pomyslec ze chcialem tylko pomoc, ale zawsze znajdzie sie ktos majacy iloraz inteligencji myszy polnej.

Bye

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

Rozumiem można czegoś nie wiedzieć lub nie rozumieć, ale być tobą to już nowy poziom debilizmu.

Dostajesz rozwiązanie podane na tacy i jeszcze wielki bulwers ze osoba która wskazała ci rozwiązanie się nie zna... no ja pierdole...

Własnie pokazałeś że można być głupszym niż ustawa przewiduje ;D

Te napisy są w formie graficznej jako obraz, a nie jako tekst, ale że jesteś takim "geniuszem" to kombinuj dalej jak zmienić w txt obiekt będący grafiką w formacie .dds

kolejny fejspalm... wiem, ze jest to graficznie, i chcialem zamazac ten napis i go wstawic, tylko zrozum, otwiram login.dds gimpem a tam nie ma tego ;)

ps. sorki za wulgi wyzwyska itp. ale jestem dzis wkurwiony mocno, sorka jeszcze raz..

ps 2. nie jestem głupszy niz ty, i to sie liczy.. jak chcesz mozemy spokojnie pogadac na ts/skype itp. uwierz mi, ze jestem starszy od ciebie, i ze jestem wkurwiony dzisiaj na jedna osobe i nie moge tego zniesc..

ps 3. gdy otwieram login.dds gimpem, pisze ze nie moge otworzyc tego...

Opublikowano

Bitch please.

98381b0e9488f980gen.jpg

Nie mam zamiaru z toba rozmawiac bo nie mam po co. A co do porownywania wieku to powstrzymaj się bo ludzi nie ocenia sie po wieku. Jeżeli myslisz ze majac przykladowo 35 lat mozesz wywyzszac sie nad innymi i zapraszac ich na ts/skype to jestes w bledzie ;) Rozumiem twoje dzisiejsze zdenerwowanie ale daj sobie przepowiedziec a nie rob z innych debili

A gdybys troche pomyslal to czy masz odpowiedni plugin pozwalajacy edytowac dds do GIMPA ?

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

Bitch please.

98381b0e9488f980gen.jpg

Nie mam zamiaru z toba rozmawiac bo nie mam po co. A co do porownywania wieku to powstrzymaj się bo ludzi nie ocenia sie po wieku. Jeżeli myslisz ze majac przykladowo 35 lat mozesz wywyzszac sie nad innymi i zapraszac ich na ts/skype to jestes w bledzie ;) Rozumiem twoje dzisiejsze zdenerwowanie ale daj sobie przepowiedziec a nie rob z innych debili

A gdybys troche pomyslal to czy masz odpowiedni plugin pozwalajacy edytowac dds do GIMPA ?

bitch to do mamy...

tak wgl. raczej nie mam pluginu, postaram się go pobrac.

wow, udało mi się napisac bez wulgów !

patryq, nie pouczaj mnie.. bo napewno mam wieksza wiedze od cb.. wiem ze to sie zmienia w pliku graficznym, tylko nie wiedziałem w jakim folderze w pack, bylem pomiedzy locale a etc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...