Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim grac

QuanShin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz podpięty spis wszystkich TUTow i jakis temat najlepsza postac do gry tam poszukaj i poczytaj sry za błędy ale pisze z fona.

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze na jakim serwerze chcesz grać? ;p Bo jak na globalu to rzeczywiście lepiej będzie Ci czarownicą, bo wiedźmą będziesz o wiele dłużej expił. :) Po prostu ona ma głównie stuny i debuffy a skilla atakującego dopiero 132+ i do tego nie jest on jakoś szczególnie mocny. :) Ale mówię najpierw powiedz mi gdzie będziesz grał.

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze na jakim serwerze chcesz grać? ;p Bo jak na globalu to rzeczywiście lepiej będzie Ci czarownicą, bo wiedźmą będziesz o wiele dłużej expił. :) Po prostu ona ma głównie stuny i debuffy a skilla atakującego dopiero 132+ i do tego nie jest on jakoś szczególnie mocny. :) Ale mówię najpierw powiedz mi gdzie będziesz grał.

Zalezy.... na privie EP 1 expi się tak samo witchem i wizardem natomiast na privach ep2/3 i globach wizardem...

Dlaczego na ep1 tak samo? Poniewaz skill'e, które normalnie zjadają HP tutaj (czytać priv ep1) zadaje normalny dmg.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami EP 1 Witch EP2/3 Wizard :) jeśli masz możwliwość zmiany klasy to wbij lvl wizardem a potem zmień na witch .

Opublikowano

No mi nie do końca chodziło o ep1 czy ep2. ^^ Ale prosiłam o podanie serwera, bo na na takim LCGN01 to równie dobrze expi się wiedźmą jak i czarką (ba, wiedźmą nawet lepiej moim zdaniem). Wiadomo, że global to inna bajka i tam inny system trzeba mieć dlatego tak mi ta wiedza była potrzebna. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...