Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Resetuje itemsy w eq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten bug jest jednorazowy. Jak gracz wejdzie i choćby siedizał na serwerze 48H i by wyszedł to by i tak stracił itemy. Żeby tego uniknąć gracz prosto po wejściu na serwer musi zrobić reloga ( wejśc i wyjść z serwera na serwer) . Możesz jeszcze podać wersje bukkita.

@down chodzi o np. Bukkit 1.3.1 R.0 czy R.0,00,3.1 :D

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Też mam tego buga na serwerze. U mnie on polega na zapisywaniu sesji przez xAuth.

Gracz odrazu po wejściu na serwer musi się zalogować. Inaczej jego itemy znikną. Nie może wychodzić z serwera, bo jego sesja będzie zapamiętana bez itemków.

gornik96.jpg
Opublikowano

Chodzi o to, że jeżeli plugin każde mu się zarejestrować nie może wyjść. Kiedy jest już zalogowany i normalnie gra , może wyjść.

Ale kiedy pisze coś w stylu " wpisz /login hasło " wtedy nie może wyjść z serwera tylko to zrobić.

gornik96.jpg
Opublikowano

Też mam tego buga na serwerze. U mnie on polega na zapisywaniu sesji przez xAuth.

Gracz odrazu po wejściu na serwer musi się zalogować. Inaczej jego itemy znikną. Nie może wychodzić z serwera, bo jego sesja będzie zapamiętana bez itemków.

To nie jest sesja z xAuth tylko bug AuthMe - SpoutPlugin robi sprawę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...