Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czysty survival bez modow

Marcin1sto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

platinum.linux.pl:25570 wbijac

Mozna jynie miec sethome oraz gildie dla zabezpieczenia skrzynek ;D

administrator ma prawo do banowania za przeklenstwa i temu podobne.

@ref

Opublikowano

zal mi tego serva nie wbijajcie na niego bilem sie z adminem wpisalem /spawn i dostalem bana "idz i mnie nie wkurwiaj"

bo napisalem ze to niemoja wina ze niezrobil /spawn w 3 sekundy bez ruchu niewbijajcie bo to gowno a nie server.

Opublikowano

Czysty survival to bardzo głupi pomysł... Trzeba chociażby jakieś pluginy typu worldGuard żeby nie rozwalać spawnu, AntiRelog, Essentials przeciwko griefingowi, AntiCheat+ na hackerów itd.

Opublikowano

up ma racje . Wgraj chociaż pluginy zabezpieczające. Jak chcesz się bawić w 100 % survival , bez modów i pluginów to zrób serwer prywatny na którym będziesz grał tylko z zaufanymi ci osobami

1361453243-U739101.png

Opublikowano

nie polecam ! Władca przybył i będzie tępił głupie serwer :D

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano
Mozna jynie miec sethome oraz gildie dla zabezpieczenia skrzynek ;D

Chłopie, czy ty w ogóle czytałeś to co napisałeś? "oraz gildie dla zabezpieczenia skrzynek" ?! Od tego jest LWC... Dodatkowo, czy jest tam chociaż plugin na rejestracje? Tak jak koledzy up, radzą, dodaj plugin anticheat, czy też world guard.

Nie polecam przy wejsciu ktos juz mnie od pedalow i takich wyzywa ...

A ty jesteś jakiś małolat by się obrazić? Weź się w garść. Poćwicz riposty, albo naucz się trudnej sztuki ignorowania i będzie git majonez :)

administrator ma prawo do banowania za przeklenstwa i temu podobne.

Albo mnie oczy bolą, albo mnie oczy bolą. Niby czemu miałbym dostać bana za wulgaryzm? Ja pierdole, czemu mało kto rozumie, że to tylko wyrazy... Zgaduję, że dostane też bana za słowo "Fuck" ( bo to wulgaryzm), a jak powiem krzywa po łacińsku (czyli "kurwa") to też dostanę bana (bo to w końcu polski serwer). Oczywiście pomijam fakt, że jak powiem "шлюха" albo "puttana" to bana nie dostanę, bo w końcu i tak większość osób ogranicza się do wulgaryzmów Polsko-Angielskich...

Opublikowano

@kjuik

Idiota jesteś z kilku powodów:

1. reklamuje serwer w czyjejś reklamie

2. Piszesz nie na temat....

3. Na pewno osoby, które wchodzą na serwery SV bd chciały grać na jakimś serwerze fb

4. Nie ma pvp więc tym bardziej zniechęcasz graczy SV

5. Pisząc w cudzym temacie masz minimalne szanse na zainteresowanie innych graczy. Wiecej graczy bd miał jak założysz temat

@top

To ma być SV?! to wygląda jak FB... Spawn w jakiejś mieścinie, są VIP-y, są warpy, jest nawet depozyt i miejsce gdzie można ulepszać itemy... Jest sklep w formie npc, ma być sklep prowadzony przez innych graczy. Tak wygląda CZYSTY survvival?

Opublikowano

Czysty Survival to był mój pierwszy plan jak mi się nudziło. Teraz miałem ochotę że tak powiem na Survival+Frakcje.Wiem że jest to pomotane ale na Czystym survivalu nie podobalo sie ludziom to że nie ma spawnu xD

Opublikowano

to zmień chociaż nazwę tematu :). Usuń ten enchant table co jest w mieście, bo już przewyższa ponad moje wyobrażenia o SV, to się nawet filozofom nie śniło :). Depozyt da się przełkąć, bo ma ograniczoną pojemność i jest przydatne na początku. Ogólnie nie podoba mi się to, że nie których graczy nie mogłem zobaczyć i to, że wywaliło mnie samo z sb z gildii "Tigers", do którego zaprosił mnie "Ninja".

Zastanawia mnie też jedno. Jeden z graczy (który miał dostać bana za x-ray) coś tam mówił, że ty mu gildie usunąłeś i nie mógł znaleść zamku swojego. Dlaczego mu gildie usunąłeś??

Opublikowano

@askolek jak zle napisalem nick to sorka nikomu nie usunolem gildi na serwer chwodze raz i tylko na 5 min i nie bawie sie w usuwanei gildi.

Po 2 enchant usune ;) dziekuje za uwage .

Opublikowano

Fajnie, że enchant zniknie. Niech się namęczą, i nie zrażaj się jak będą oni mieli spiny o to :). Co do usunięcia gildii, to ja tylko powiedziałem, to co pewien gracz powiedział (pewnie go kojarzysz, wczoraj gadałeś z nim, że ma diax eq, a nie dawno zaczął).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...