Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Löwe

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś kupiłem długo oczekiwany prze zemnie czołg premium, mianowicie Löwe.

I tu mam do was pytania:)

1. Jaki kupić 3 moduł? Posiadam już dosyłasz oraz wentylacje.

2. Jakie porady dla mnie macie do gry tym czołgiem?:)

Dam like za sensowne wypowiedzi( nie te skopiowane i lekko zmienione)

Opublikowano

Jak masz naprawe u kazdego czlonka zalogi na 100% to daj skrzynke z narzedziami. Jak szybko chcesz kogos trafic to stabilizator pionowy bardzo pomaga. Ja osobiscie bym dal system naprowadzania bo chce szybko zgrywac i miec wieksza pewnosc ze trafie.

Porady to graj nim normalnie jak ht. Lowe szybko laduje i zgrywa celownik wiec mozesz walczyc na duzych dystansach.

Jaki rekord zarobku nim masz?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Lowe jest doskonały jako snajper przez swoją celność. Jako czołg 1wszej linni spisuje się średnio, ponieważ jego pancerz pozostawia wiele do życzenia, ale wieżyczka całkiem sporo zrykoszetować potrafi. Moja rada graj w 2, 3 linni, jeśli jesteś 1wszy na liście to wtedy możesz jechać z przodu. Jako moduł dałbym skrzynkę, bo niemcy mają całkiem spory czas naprawy.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nauczysz się. Lowe to czołg jak czołg, tylko że permium, ma niezły pancerz, ale nie raz zawodzi, kup sobie naprawy. Ale pograj sobie bez modułów i zobacz czego brakuje bądź co chciałbyś/można ulepszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...