Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bocenie kbotem.

Franek121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam vege, prawie full speed. i boce na x2-x3, tyle ze tam nie mam zadnego zysku z bota :/ nazbiera mi np 300 uri ale zdażą mnie zestrzelic i dalej mi idzie 500 uri do tylu i jestem na -. i nie wiem gdzie/jak mam zbierac uri. czy ja zle robie ze puszczam go na x2-x3? mam 11lvl

Opublikowano

nie chcialbym robic nowego tematu wiec zapytam tu. czy zbierajac boxy na x-5 - x8 mam wieksze nagrody z boxów? czy np na x2 mam takie same nagrody jak na innych? czy moze jest jakies miejsce gdzie jest wiecej nagrody z boxa?

Opublikowano

Mapy bitewne - 150% boxów ( Obecnie jest "błąd" i jest 100%, ale podobno naprawią niedługo ).

Opublikowano

po naprawie błędu posypie się trochę banów za boxy,[ to taki chwyt ] dlatego po naprawie błędu nie polecam zbierać boxów, ja się na ten czas przestawiam na alieny

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

kup niewidkę i polecam mapy x-5

polecasz mapy x-5 a kolega wyzej napisal ze wszedzie jest taka sama nagroda(tylko na mapach bitewnych 150%-tylko ze teraz nie), to na x-2 czy x-3 tak samo by sie zbieralo boxy jak na x-5 ;p

Opublikowano

polecasz mapy x-5 a kolega wyzej napisal ze wszedzie jest taka sama nagroda(tylko na mapach bitewnych 150%-tylko ze teraz nie), to na x-2 czy x-3 tak samo by sie zbieralo boxy jak na x-5 ;p

Zapewne nie chodziło mu o to, że nagroda jest większa, tylko o fakt zaludnienia danej mapy co korzystnie wpływa na zbieranie boxów.

Opublikowano

Ja polecam 1-5 fajnie się zbiera i nie dedasz. Jak tak Ci zależy na urce to leć sobie na 4-x tam też fajnie leci.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...