Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wrota GG

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to normalne czy jakiś bug?!

mam: alfe 32/34

wydałem 26.000 uri + energia która zdobyłem z boxów

z samego uri jest 260 energii a z boxów miałem około 100 i nie wypadła żadna część alfa tylko same gammy i bety

mam wrota zbugowane czy taki niefart?! bo z tego co słyszałem to 3 razy tyle co wydałem starczy na cale wrota, a mi jedna część nawet nie wypadła!

Opublikowano

niefart. Normalna jeśli coś Ci poradzić to jak masz multi x2 to kliknij 1 energie a w następnej multi. A poza tym takie pytanie można zadać na burdelowym forum.

Coming: Skończ z tym burdelowym forum w każdym poście, bo z lekka to jest irytujące.- wiem, że to irytujące ale niektóre pytania można by śmiało wrzucić do oficjalnego forum.

sygnacu.jpg

Opublikowano

niefart. Normalna jeśli coś Ci poradzić to jak masz multi x2 to kliknij 1 energie a w następnej multi. A poza tym takie pytanie można zadać na burdelowym forum.

robie tak jak mówisz caly czas

no własnie nie moge zadac tego pytania bo to to uri i energia to z boxów na bocie

Opublikowano

:O ja za tyle klicków miałem 2 delty ;D

Brawo dla pana powinieneś dostać warna w każdym temacie wtrącasz się, .. ranking postów ok. 50 zawsze ty gz...

@Topic nie jakiś nie fart ... Ja miałem ostatnio 44/48 i w 3k energii dopiero beta weszła :)

A i jak ty mogłeś mieć dwie delty za 2k klików? Nie ta gra chłopie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...