Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnębienie nk,facebook,gg

Andrzejevski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa, jak kotek nielotek, wypierdol kurwie, a jak coś sie postawi to wypierdol drugiej kurwie gdzie tu problem?, jak trzeba to i trzeciemiu jak taki jestes napakowany men ;3.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpierdoli kurwie, a potem ten przyjdzie z ekipą. Jaki w tym sens?

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

ale ja jestem miękki sam przyznaje ;( moze jestem wielki ale jestem miękki mam słabą psychike nie wiem jak sie wzmocnić doradzcie.

posłuchaj jakiejś motywującej, agresywnej muzyki... pomyśl sobie, że żadna kurwa nie bedzie ci układać życia

2down:

ty wiesz wgl co to jest manipulacja? żałosne...

Opublikowano

To wpierdol mu tak, że inni będą bali się z Tobą zadrzeć, bo będą wiedzieć, że dostaną też wpierdol. Albo weź, i zgłoś gdzieś to... Np szkolny pedagog? Jest od rozwiązywania problemów uczniów ..

Opublikowano

To wpierdol mu tak, że inni będą bali się z Tobą zadrzeć, bo będą wiedzieć, że dostaną też wpierdol. Albo weź, i zgłoś gdzieś to... Np szkolny pedagog? Jest od rozwiązywania problemów uczniów ..

wyjdzie od pedagoga i dostanie wpierdol pod gabinetem xDD

Opublikowano

Idź na policje. Jeżeli ciągle cię, jak to piszesz "gnębią" przez net i wiedz kto to i masz ich dane to zrób ss'y, wydrukuj treść i idź ze starymi na Policje. Gówno mnie np. by to obchodziło, że ide kogoś skablować, ale stalking jest karalny, a jeżeli mają wiecej niż 18 lat to mają przejebane i na kuratorze się nie skończy.

Cześć :)

Opublikowano

@Up2

Bardzo dobrze mówisz w 100% się z tobą zgadzam ja bym tak zrobił

@Topic

Jeżeli masz jakiś starszych kolegów to w razie jakiś kłopotów możesz ich nasłać na tych "gnębicieli" nie możesz się tak im dawać to dodaje im odwagi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To co piszą na GG/NK/FB to po prostu zlej na to, albo zgłaszaj naruszenia administracji to może jakoś po blokują im konta, a jak typek będzie dalej pyszczył to musisz się postawić.

Jeśli masz np. starszego kolegę/kuzyna może też Ci pomóc załatwić sprawę, albo jak już nie masz co zrobić to idź na Policję, tylko nie strasz gnębicieli "pójdę, pójdę". Po prostu idź, a oni nawet nie będą tego świadomi, pewnego dnia z ranka zapukają do drzwi i O_O.

Ja bym na twoim miejscu jednak olał frajerstwo, to działa na tej zasadzie, że jeśli widzą twoje nerwy, widzą jak się denerwujesz to to ich nakręca, w momencie kiedy ty na to po prostu zlejesz, to dadzą sobie spokój.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Nie lubie takich losi mysla ze sa pro elo elo jak beda sie znecac nad slabszymi , bierz sól/pieprz do kieszeni jak sie taki skurwiel do czepi do cb rzuc mu w oczy a potem mocny kup w jajca (nie wahaj sie) , jak sie skuli uciekaj lub kop go dalej az bedzie cie blagac o litosc pamietaj uderzaj mocno tym kopniakiem .

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Istnieje opcja zgłaszania niepokojących treści na fb i nk, na gg chyba też.

A w szkole jak będą cię gnębić to idź porozmawiaj o tym z wychowawcą, lub pedagogiem.

Na policję, dopiero gdy powyższe opcje zawiodą. Jeżeli wychowawcy z tym nic nie zrobią.

Opublikowano

Najlepiej wiesz jak zrób, teraz ci mówie jak najbardziej szczerze.

Powiedz im, że jeżeli się od ciebie nie odczepią, to podejmiesz pewne kroki (pamiętaj żeby ująć to w słowie "pewne").

Żeby nie mieli poczucia, że ich straszysz. Odczekaj pare dni, jeżeli to nie pomoże to te kroki podejmij.

A jakie kroki podejmiesz to już twoja decyzja. Wyżej userzy wypisali ci wiele możliwości załatwienia tej sprawy.

Pozdrawiam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...