Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - łączenie serwerów i inne.

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Doszły mnie słuchy, że na Metin2 PL mają łączyć serwery ( po 3 - 4 w jeden ), ponieważ graczy ubywa. Mają podobno dodać kilka map, moobów, bossów jak i również zwiększyć maksymalny lvl. Może rzeczywiście jest mało ludzi, ale będą kłopoty z cenami po połączeniu serwerów bo pewnie na każdym serwerze inaczej są ceny ustawione.

Kocham mame

Opublikowano

Najbardziej to się martwie o wiedźmy i smoki :/ Więcej osób teraz będzie się o nie bić. A jak jeszcze przyjdą ludzie z serwerów które dłużej stoją od mojego ( Syriusz ) to będzie masakra bo nie będziemy mieli dostępu do tych wiedźm :/

Zobaczcie jeszcze ile ludzi zostawił swoje konta dla innych serwerów, a teraz będą jaja bo np. będą mieli dwa dobre konta na jednym serwerze i tylko sprzedawać jedno.

Kocham mame

Opublikowano

Była informacja ostatnio, że na Niemieckim serwerze zakończyli już testy czy tam nawet pełne łączenie. Podobno coś nie poszło, ale jak zawsze po Niemcach przychodzi kolej na nas i już niedługo się to odbędzie. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

co do zwiększenia lvlu to nie byłbym taki pewien. Ciekawe skąd takie info? Co do map to tak, zostaną dodane trzy nowe mapy gildyjne.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@UP Nie będzie testów na PL :rolleyes:

(raczej)

Na niemieckim forum napisano, że następne testy (jeśli się odbędą) odbywać będą się także na niemieckich serwerach lecz połączeniu ulegną któryś z pozostałych światów(Comkra odp. na post jakiegoś tam usera, gracz chciał aby następne łączenie odbyło się na s26 de -.- )

Opublikowano

Zwiększenie limitu levelowego nie jest uzależnione od połączenia serwerów ^^

Łączeniem zajęła się firma GameForge, zaś zwiększenie levelu YMIR, jedno drugiego nie wyklucza ale też nie zobowiązuje do wprowadzenia w tym samym czasie...

Twoje źródła to bzdury.

Po drugie, skąd masz takie info, skąd wiesz, że akurat do 110 lvl :>?

Twoja wyobraźnia zbyt działa przez co rodzi się coraz to bardziej rozwinięta plotka na następnych forach/ tematach.

Opublikowano

lvl mieli odblokować rok temu wiec te spekulacje typu 'ja słyszałem ze odblokują do 110lvl' 'ja słyszałem, że do 120lvl info potwierdzone' darujcie sobie

Opublikowano

Lvl bedzie odblokowany stopniowo pytalem sie na chacie supportu irs(cos takiego) najpierw 105 a nastepnie po pewnym czasie 110.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

@Up

Piękne kłamstewka :P

Gm'owie nie mają prawa przekazywac takich danych na irc bez wcześniejszego powiadomienia na stronie polskiego metina.

Ja jestem ciekaw jak się odbędzie ta zmiana nazw postaci (w przypadku 2 takich samych nicków na kilku serwerach).

Będzie można pokombinować :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Ja jestem ciekaw jak się odbędzie ta zmiana nazw postaci (w przypadku 2 takich samych nicków na kilku serwerach).

Będzie można pokombinować

Będą dodawać liczby do nicków. Np. Jak będzie 4 x nick ,, Body '' to zrobią ,, Body1 , Body2 .. itd. )

Dlaczego łączą serwery? Według mnie za bardzo napalili się na kasę . Ogromna masa ludzi to widzi. Więc częśc* się usunęła na priwy , a inni zakończyli karierę z metin2 . Wierzcie mi jeżeli przy połączeniu serwerów wystąpi 1000 bugów to oni i tak będą to mieli w dupie. Dla nich liczy się tylko kasa . Od kiedy ich obchodzą zwykli gracze? Gry typu metin2 nie są po to abyście się dobrze bawili . One są po to aby zarabiać kasę.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Będą dodawać liczby do nicków. Np. Jak będzie 4 x nick ,, Body '' to zrobią ,, Body1 , Body2 .. itd. )

Dlaczego łączą serwery? Według mnie za bardzo napalili się na kasę . Ogromna masa ludzi to widzi. Więc częśc* się usunęła na priwy , a inni zakończyli karierę z metin2 . Wierzcie mi jeżeli przy połączeniu serwerów wystąpi 1000 bugów to oni i tak będą to mieli w dupie. Dla nich liczy się tylko kasa . Od kiedy ich obchodzą zwykli gracze? Gry typu metin2 nie są po to abyście się dobrze bawili . One są po to aby zarabiać kasę.

Hehe, kolejna bajka. ;)

Jeśli np połączą s4 z s5 i na tych dwóch serwerach są dwie postacie o takim samym nicku to osoba która ma większy lvl ma dalej ten nick a ten mniejszy lvl może zmienić na inny. :)

Opublikowano

patrząc na to ze wzgledu tworzenia serwerow, nie zmieni się wiele, bo jezeli na prawie wszystkich serwerach jest praktycznie to samo, być może wystarczy tylko połączyć konta z wszystkich baz i bedzie gotowe.

w sumie nie dziwne ze ubywa, jak gameforge pozwolil sobie na full boty to i teraz szuka zysku. jest to ogromna firma, lecz jak gracze zaczną odchodzić oni zaczną tracic. byc moze znow dojdzie do tego ze beda tylko 3 serwery albo więcej.

chodź by jak zmienili to juz nie bedzie ten sam metin2 co na początku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...