Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet HELP ME ,POMOCY!

Optimizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szukałem odpowiedzi na dręczący Mnie problem lecz jej jeszcze nie znalazłem wiec zwracam się z pytaniem do was mianowicie czy ktoś Miał może lub już rozwiązał problem z internetem otóż Mam internet z UPC 50 mb na Pc no i jest tam modem przez którego odbieram neta na lapku ( WiFi) no i wszystko ładnie chodziło dopóki w Upc Coś padło przez burze no i jak już włączyli internet to w lapku zaczęło coś z nim być nie halo otóż jest Internet lecz przy ściąganiu plików , itp ściąga ściąga i nagle przestaje (jakby neta brakowało a CIĄGLE JEST ) prędkość ściągania jest duża . Wydaje mi sie ,że raczej jest coś z internetem no ale ,nwm do końca Proszę o Pomoc z GÓRY DZIEKUJE.

SS :beztytuuqgny.png

Opublikowano

nie masz dużej prędkości, wcześniej pobrałeś ten plik czyli plik pobiera z cache przeglądarki z dysku stąd taka prędkość

masz problem z netem to do ISP się pofatyguj i załatwiaj usterki a nie na forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Napisałem już ,że inne pliki . gry , filmy itd też sie nie pobierają do końca ... ;| A ludzi którzy przysyła UPC to az zal wpuszczać 1 mi siedział godzine w domu i potem wyjechał z tekstem ,że wina kompa ja kompa do naprawy a sie okazało ze jest wszystko ok ;x dopiero drugi koles od nich to zrobił..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...