Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin

Maniek13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak latwo i duzo zarobic na metin2.pl na 20lvl wojem z srednimeq tygrysia +5 tarcza +5 szeroki+5

bo jak kiedys gralem to malpy KK fms riby ale teraz wszedzie ludzi

-malpy ludzie

-kk ludzie

-besty ludzie

-ezoty nic nie dropi/ludzie xD

-metiny ksuja ciagle ;/

jest jakis inny sposob no ewentulanie bug/hack zeby watwo zarobic??

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Jest, ale cię nie stać ;P, eventualnie jak masz ze 34 lvl i jesteś mental to polecam wbić isę do legowiska skalnej małpy, i zmieniaj ch bijąc małpe, (wbijasz ogromne ilości rangi xD i troche zarobisz) lub też bug z krojeniem itemów innym graczom (patrz przypięte) możesz jeszcze nabić z około 70 lvl i farmić (mozesz zdobyć fortunę) ;D oraz otwórz metina 20x wykup passy do bota, i zostaw żeby ci expił na 20 kontach, jak wyexpi po 30 lvl na każdym to ustaw na każdym fb ale na dzień(!!!) zrób sobie jeszcze skrypta żeby wylogowywało jak ktoś ci wiadomość wyśle i przez tydzień wbijesz tyle kasy co normalnie przez miesiąc lub 2, możesz też puścić na noc do lochu małp 18 lvl z dobrym eq(mental oczywiście) mieć passy do bota i ustawić żeby podnosił tylko medale i ku i po całej nocy nawet jak już nie będzie miał gdzie zbierać to ci gwarantuje pełny plecak.

BTW.Jak już mówiłem nie stać cię ;D

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Ja polecam ulepszyć srebrną na 8/9 i sprzedać.. ja na 27 ulepszyłem 2 srebrne na 9 sprzedalem 1 a 2ga mi została.. i kasy do 35 mi nie brakowało.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• Dodaj nową pozycję...