Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrasz na serwerze?  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      71
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie, pięknie ale nie pasuje mi coś z tymi KU i Magicznymi Metalami .. ;x

Nie lepiej będzie dodać ich do handlarza ? ;f

Opublikowano

Magiczny Metal dropi z metków masz na to 80% szansy, Ku są urozmaiceniem bo co to za wyczyn wbic w m1 ksiazkami i kamykiem na P

Wszystko jest dobrze przemyślane. Zapraszamy na forum

7j66.png
Opublikowano

Konkurencja będzie,wiadomo też, że dzień przed Wami startuje również serwer, i ukradną Wam paru ludzi...

Btw. Ten system ulepszeń tutaj nie jest zachęcający, i wiadomo też, że większość skusi się na tamten... ale to tylko tak swoją drogą mówię ;]

Opublikowano

Mało mnie obchodzi czyś to zerżnął (a na to wygląda:D) , ale i tak nie zagram, BO TEGO NIE IDZIE OGARNĄĆ! KUPA NOWOŚCI RODEM Z WoW'a TO JUŻ NIE JEST TA GRA :/

Opublikowano

1342094369-602465_344416215633179_39578105_n.jpg

mówimy to o oknie pythonowym, a nie o zwierzakach jako piksele biegające za postacią.

Endymion jak czytałem twoje posty to padałem. Te szity są na większości niemieckich serwów i na epvp wystarczy poklikać godzinke i znajdziesz wszystko co jest na draenor oprócz systemu kwiatków. Nie wiem może liżecie dupe teamowi draenora czy coś ,ale to wszystko jest na niemieckich serwach. Polecam ci dział zagraniczne serwery i tam masz system petów i różne gówna.

@top

Serwer zapowiada się ciekawie ,ale jak ja mam dropić KU z metków z skillami m1??? dajcie to przynajmniej z metków od 20lvl skrzynie z KU lub coś w tym stylu bo ja bym wbił pare lvl zanim przeczytam te KU

Opublikowano

Moge wiedziec kiedy start?

Wystarczy czytać prezentację. Planowany start na 18 sierpnia (tj. sobota) ale data może ulec zmianie.

Co do serwa, zagram z uwagi na wiele nowości. Nie rozumiem komentarzy o rzeczach wyjętych z WoW-a. System ulepszeń doskonały, bez przesady, jest co ulepszać a nie gubimy się w tym co kto ma na sobie. Drop yang wszystko fajnie. Na pewno wbiję z ekipą!

Opublikowano

Dostaje się odrazu na M aby nie bylo mozna wbijac punktami skilli, po tym zbierasz ksiegi umiejętności które używa się podobnie jak kamień duchowy lecz masz 100% na wejscie i o wiele szybciej wbijesz skilla wystarcza 2 klikniecia.

7j66.png
Opublikowano

Ku jest jedna do wszaystkich skilli klikasz wybierasz skilla i wbija ci.

To dobrze ufff

Ja na początku myślałem ,że będą lecieć KU na pl tylko ,że z metka z 3-4KU.

Serwer dobrze się zapowiada ludzie grajcie.

PS. zróbcie nową sygne bo napis macie w niej paintowski

Opublikowano

mistrzu moderatorze jaki generator ;|

ss weryfikacyjne nie dam w img ponieważ ilość obrazków jest za duża.

@Edit

Beta jest lecz zamknięta.

7j66.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...