Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki bot

zagniewany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dopiero zaczynam przygodę z botami i mam małe pytanko. jaki bot jest najlepszy? nie chodzi mi najtańszy ale najmniej wykrywalny i najefektywniejszy? no i na czym bocić, boxy czy alieny? często puszczałem OS na kamyki więc zastanawiam się i nad nim, no chyba że jest jakiś dobry bot który też to zbiera bo brać i oS i osobnego bota to trochę mija się z celem. obecnie latam na trialu ibota i nie narzekam, przejrzyste i proste wszystko do ogarnięcia. opłaca się brać bota z gg [jest droższy a wrotka jednak dość łatwo się robi]? i ostatnie pytanko czy dni w ibocie liczą się w czasie rzeczywistym, czyli jak wezmę na 30 dni to nie ważne czy gram czy nie po 30 się wyłączy ?

Gość Pan Szymek
Opublikowano

witam, dopiero zaczynam przygodę z botami i mam małe pytanko. jaki bot jest najlepszy? nie chodzi mi najtańszy ale najmniej wykrywalny i najefektywniejszy? no i na czym bocić, boxy czy alieny? często puszczałem OS na kamyki więc zastanawiam się i nad nim, no chyba że jest jakiś dobry bot który też to zbiera bo brać i oS i osobnego bota to trochę mija się z celem. obecnie latam na trialu ibota i nie narzekam, przejrzyste i proste wszystko do ogarnięcia. opłaca się brać bota z gg [jest droższy a wrotka jednak dość łatwo się robi]? i ostatnie pytanko czy dni w ibocie liczą się w czasie rzeczywistym, czyli jak wezmę na 30 dni to nie ważne czy gram czy nie po 30 się wyłączy ?

W IBocie czas leci cały czas. Bardziej opłaca się z funkcją GG, bo ty w tym czasie możesz robić co chcesz. Więcej uridium leci z boxów. PBDO Bot potrafi zbierać palladium, aczkolwiek marnie.

Opublikowano

Tak jak Szymon: w IBocie czas leci zawsze, aczkolwiek podobno twórcy bota zwracają czas kiedy bot jest offline. Reszta odpowiedzi zawarta w poście wyżej :)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

a to mam jeszcze 1 pytanko i już nie będę zakładał 2 tematu. czemu jak zostanę zestrzelony to bot po mimo zaznaczenia naprawiaj po zniszczeniu nic nie zrobił i dopiero po 0,3 h się kapnąłem że nie lata? czy to wina tego że to trial czy innego czynnika? i czy bot po naprawieniu się wraca na mapkę na której zbierał/bił [zaznaczam żeby bił na x-3] czy naprawia się na portalu i dalej lata?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...