Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z antywirusem + w huj wirusów

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem wlasnie u kuyzyna i on ma taki problem ze ma w huj wirusow, ktorych nie moge usunac bo on nie potrafi a ma antywirusa Live security Platinum, ktory jest takui chujowy ze blokuje mi dostep do wszstkiego, czyli ze nie moge zmien ic w nim nic innego, np zeby nie uruchamial sie ze stratem systemy windows. nie moge go usunac w panelu sterowania bo blokuje mi do tego dostep ale tylko do tego nie pozwala mi sie wylaczyc, blokuje mi ctrl +alt + delet ze nawet nie moge zakonczyc zadnego procesu, przenioslem pen drive inny antywirus ktory on blokuje. za kazda proba wlaczenia czegos kolwiek wywala komunikatg od niego ze musze kupic wersje premium abym mogl cokolwie = wywala blad ze blokuje to wszystko wirusy poprostu nie moge nic zrobic, da sie cos z tym zrobic, bo te wirusy blokuja mi nawet wystartowanie czegokolwiek nawet przegladarki a pisze z innego komputera.

Da sie cos zrobic ?

Wirusy ktore sa : okolo 20 trojanow, 12 spyware, 2 backdoory, z 2 Dialery okolo 5 rogue i kilka Worm. Da sie cos zrboic ? sorki za taki nielad ale pisze na szybko i nie mam czasu

Dam limit ale prosze o wypowiedz kogos kto sie zna na tym.

Opublikowano

Oczywiście że da się coś zrobić .. format.

Jakas inna opcja ? Przywracanie systemu zablokowane ;D, nie da się jakoś zablokować dostępu?

Opublikowano

Live security Platinum To fałszywy antywirus.

Daj loga OTL może zobacze co ..twój kolega tam ma "

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Hmmm, a więc propozycja.

Ściągnij triala kasperskiego i przeskanuj cały komputer. Potem wyczyść cały dysk D cclenerem, i odinstaluj wszystko z dysku z systemem, zostaw tylko system. A i jeszcze wypierdol tego anty virusa i weź daj to 50 zł za innego anty virusa.

Pszerfa.          i'm back

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...