Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam już dość a wy?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu te problemy ze skin'ami mnie już wkurzają , dobra gdzieś koło 15 znowu mam skina ,teraz wchodzę i nie mam znowu . boże ... kiedy oni to zrobią ? !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ciezko ci od nowa skina wgrac? ale mi problem, 30sekund i juz skin wgrany, a ty placzesz jakby ci premium zabrali o____o'

x

Opublikowano

@Splier farciarz ;) podobno jest tak,że tylko część osób nie ma skina a potem zmiana i inna część nie ma , bo kiedy ja mam skina to mój kolega nie ma a potem tak na odwrót ;)

@Wendzik , nie wiesz w czym jest sprawa ,to nie bierz głosu , wgram skina dalej nie mam . czytaj ze zrozumieniem bobasku ;) . to problemy mojang nie moje!

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@Sasuś , tak jakieś są prace podobno po wydaniu 1.3.1 były jakieś problemy ze skinem i chcą to naprawić aby w przyszłości nie było takich błędów i nie raz masz skina a nie raz nie . tylko ja chcę się dowiedzieć kiedy to naprawią bo mam już dosyć . !

@Czytam na Mojang ,na ptaszku ;) i nic nie piszą o tych błędach a na fejsie na jakimś tam profilu minecraft , jacyś Anglicy piszą o co chodzi właśnie!

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@Splier farciarz ;) podobno jest tak,że tylko część osób nie ma skina a potem zmiana i inna część nie ma , bo kiedy ja mam skina to mój kolega nie ma a potem tak na odwrót ;)

@Wendzik , nie wiesz w czym jest sprawa ,to nie bierz głosu , wgram skina dalej nie mam . czytaj ze zrozumieniem bobasku ;) . to problemy mojang nie moje!

Mówi bobasku, ma w nicku 98 <facepalm>...

@top

Ja cały czas mam skina, na 1.2.5 i na 1.3.1 czy na multi czy na singlu... Więc nie wiem o co chodzi. A jeśli piszą coś po angielsku to sobie przetłumacz, nawet w komentarzach na fejsbuku jest opcja przetłumacz.

Opublikowano

Mówi bobasku, ma w nicku 98 <facepalm>...

@top

Ja cały czas mam skina, na 1.2.5 i na 1.3.1 czy na multi czy na singlu... Więc nie wiem o co chodzi. A jeśli piszą coś po angielsku to sobie przetłumacz, nawet w komentarzach na fejsbuku jest opcja przetłumacz.

nie wiesz o co chodzi, ale tak przemądrzały...

widocznie Highlander lepiej umie angielski od ciebie, skoro piszesz tak bez żadnych informacji na temat.

ze ty jakiegoś poszczególnego problemu nie widzisz, to znaczy ze go nie ma? fajna filosofija...

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Opublikowano

Omg , dafuq.

Wszyscy zachowujecie się tutaj jak jakieś bachory , które nie umieją chwile wytrzymać z normlanym skinem. Rozumiem , iż przeskadza wam to iż łape macie inną ? Bo nie sądze aby ktoś chodził i budował/grał z widokiem całej postaci -,-.

Jak zrobią to zrobią ,opanujcie się. Nie rozumiem w czym problem. Też nie mam skina , i nie zwracam na to uwagi bo teoretycznie mam tylko łape zmienią i tyle widze różnic.

Opublikowano

denerwuja sie skinem przewaznie dzieciaki :0 bo chca miec kolorowego pamperka :) i ci ktorzy wywalili na mc 95 zl zamiast 25 jak ja :)

ps. Cena mniejsza a skina niemialem jakies 10 min u siebie pogralem chwile po resecie gry wszystko dziala :)

@Edyi3 cisniesz kolesia ze nic nie napisal madrego w poscie a prawde mowiac to twoj post tez nic nie wnosi a kolega wyrazil swoja opinie . A bobasku to mozesz mowic jak bedziesz mial zamiast 9 bedziesz mial 6 w roczniku (68)

Opublikowano

@Up No to teraz się popisałeś... twój post też gówno wnosi do tematu, kogo obchodzi za ile kupiłeś premium, jak kupiłeś za 25zł to się ciesz. Jak masz pisać taki bullshit to odpuść sobie.

Dziecinada... Jens pisał na twiterze że mają problemy ze skinami i nie wiedzą kiedy wszystko będzie działać normalnie, więc możecie skończyć.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

@up to też przeczytałem . dobra temat do zamknięcia bo widzę,że nikt nie czyta tematu do końca . pytałem się kto wie jakieś jeszcze informacje i tylko Mavis coś wie ;)

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...