Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] zmiana emaila

kamilozo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie! mam takie jedno pytanko a mianowicie... przy zamianie kont z jakimś kolesiem poprosił mnie o screena że mam już potwierdzenie na poczcie a ja nie przemyślałem sprawy i mu wysłałem i po chwili konto mi zabrał a szkoda bo 20 lvl na pl3 ;/ a wiec pytanko brzmi jak on to zrobił bo jak ja tak próbowałem zrobić to wysyłałem sb na inną przeglądarke i przepisałem link i nie działa wyskakuje błąd wie ktoś może o co chodzi? z góry dziękuje!

Opublikowano

Nieźle Cię koleś wydymał ... przepisał sobie linka i maila zmienił sobie sam

:)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Napisałem przecież dlaczego, w kodzie jest SID, a SID się zmienia co chwila więc ten kod też się zmienia.

to nie przez to bo ja to przepisałem od razu jak przyszło na pocztę ;/
Opublikowano

No właśnie jak zmieniasz passy to masz nowy SID -_- Ten kod działa kilka min góra 24h.

No właśnie jak zmieniasz passy to masz nowy SID -_- Ten kod działa kilka min góra 24h.

ale mi chodzi o to że ja próbuje na innym koncie na swoim co mam i wysyłamświeżą zmiane emaila i nic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...