Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie zacząć grać od zera na Balmorze?

Por1819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie to nie za bardzo, bo dużo jest już wysokich lvli i zresztą serwer już stary :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wg mnie to nie za bardzo, bo dużo jest już wysokich lvli i zresztą serwer już stary :)

Kolejny który gra dla topki...

serwer priv najlepszy w polsce, jesli jeszcze tam nie grałes, zagraj - polecam bardzo. :)

Jeśli lubisz serwery z rozdawaniem eq od aministracji to faktycznie polecaj :) ( Taka sama odp co do Topicu )

fea.gif

Opublikowano

Dużo ludzi gra i dużo ludzi gra od zera. Możesz zacząć grać, ale polecam daggera, smoka lub wp'eka. Bodego się nie opłaca bo eq drogie i ku drogie.

77554245968872125590.png

Opublikowano

Serwer ogólnie jest ciekawy.

Co jakiś czas administracja dodaje coś nowego.

Sprawa z FuBu chyba była już wyjaśniana - ja się do tego nie mieszam, bo nawet nie gram na tym serwerze.

Grałem na serwerze na samym początku, po wbiciu tego 80 dostałem bana, bo zawsze gram na wh. :)

Jedynie niepokojąca jest spora inflacja yang. Jeżeli już wbijasz na ten serwer to polecam wbić z ekipą albo znaleźć ogarniętą ekipę, bo bez gra jest nudna. :)

CX7Rrj.png

Bywalec
Opublikowano

Odradzam Ci gry na Balmorze. Ostatnio wyciekło dużo przekrętów związanych z administracją serwera.

Po za tym, serwer jest już stary,wszystko co dało się osiągnąć,zostało osiągnięte. Są nowe,ciekawsze serwery od Balmory.

Opublikowano

Balmora - serw który był fajny na początku, dla jednych ze względu na to, że jest dopracowany, fajny hard/medium, a dla innych, bo Fubu jest adminem. Jak się potem okazało, Fubu pasuję do administracji serwera jak kurwa do celibatu.. To moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...