Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można kupić postać za PLN

volilov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dawno nie grałem w metinka... a koledzy zaczęli na feniksie, więc chciałbym kupić postać...

Gdzie mogę kupić postać oprócz allegro... ? Słyszałem, że na oficjalnym forum ale na jakiej zasadzie to działa ?

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Tylko na allegro, jak zamierzasz kupić na jakimś forum to licz się z tym, że możesz dostać bana na tym koncie, mało tego możesz nie dostać konta. Najbezpieczniej jest na allegro,

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tylko na allegro, jak zamierzasz kupić na jakimś forum to licz się z tym, że możesz dostać bana na tym koncie, mało tego możesz nie dostać konta. Najbezpieczniej jest na allegro,

A to już zależy bo osoby z allegro mogą nas oszukać my damy kase a oni znikną niestety zdarzają się takie wypadki, więc jest to stwierdzenie względne nigdzie nie mamy 100% pewnośći.

Opublikowano

zobacz tutaj :

http://vipplayer.pl/

sprzedawali yangi na allegro ii walute do innych gier on-line, mieli 100% pozytywow sam kupowalem od nich ze dwa razy i wszystko bylo ok

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

A to już zależy bo osoby z allegro mogą nas oszukać my damy kase a oni znikną niestety zdarzają się takie wypadki, więc jest to stwierdzenie względne nigdzie nie mamy 100% pewnośći.

Za oszukanie grozi 10 tyś. zloty kary jak się nie mylę , więc nikt na allegro nie będzie kraść .

Allegro jest najbezpieczniejsze

Był taki jeden co ukradł konto poprzez allego to dostał 15 tyś kary i 10 lat więzienia.

ggggggggj_rqqwwaq.jpg

````~~~QQQ```

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Allegro jest najbezpieczniejsze.. na forum wymieniasz/kupujesz na wlasna odpowiedzialnosc.. ale jezeli osoba jest ogarnieta to cie nie oszuka:)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Tylko Allegro.pl

Na innych stronach konta sprzedawane mogą być po kilku dniach zbanowane lub wogóle możesz nie dostać id i hasła .

Jeśli pomogłem daj likeee ;]

Opublikowano

Za oszukanie grozi 10 tyś. zloty kary jak się nie mylę , więc nikt na allegro nie będzie kraść .

Allegro jest najbezpieczniejsze

Był taki jeden co ukradł konto poprzez allego to dostał 15 tyś kary i 10 lat więzienia.

Serio?A ja słyszałem,że dostał kare śmierci -.-

A co do postu to zobacz na Tablica.pl skoro nie chcesz przez allegro albo na forum napisz,że kupisz konto i mają pisać na gg/email wtedy się umówisz co i jak ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...