Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sprawe, jaki prywatny serwer byście mi polecili ;] najlepiej z botkiem ;] ale bez botka tez dam rade, najlepiej zeby szybko sie wbijało ,

Z góry dziękuje ;]

Opublikowano

Jeny ile takich tematów już było aż nie zlicze czy możecie przestać spamić forum??

@topic

Każdy ma inny gust nie wiadomo jaki ci odpowiada,zagraj na wszystkich i sobie wybierz ten jedyny.

asdsadajs.jpg
Opublikowano

Nie no człowieku zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin kurwa no jak można być takim debilem i pisać temat z tytułem "Siemka"

Co do tematu to według mnie nie powinieneś grać w silka przeżuć się na Tibie to gra dla Ciebie

Opublikowano
Nie no człowieku zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin kurwa no jak można być takim debilem i pisać temat z tytułem "Siemka"

Co do tematu to według mnie nie powinieneś grać w silka przeżuć się na Tibie to gra dla Ciebie

A jak można być takim [cenzura] i tak spamować? Co do mysro to ja mam minimalne lagi.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@offtop

Skrzypco twoj post nic nie wnosi do tematu, jeszcze raz taki zobacze to report..

A co do autora Nazwa tematu ma byc zwiazana z jego trescia zeby tak bylo na nastepny raz :P

@topic

Akutalnie gram na sjsro new. Duzo polakow, malo "idiotow" ^^ laggow az tak duzo nie ma tylko jedynym minusem jest wbijanie-Jezeli wybierzesz sjsro old to tam napewno szybciej wbijesz..

sygna1o.jpg