Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 warto?

Akail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zalożyłem te dyskusje ponieważ dużo osób gra w metina i pytam się poco ?? wychodzą nowe privy gdzie każdy gra od nowa i ma to samo na każdym serwerze ludzie się nawzajem okradają potem bany lecą ,akcje z policą płacz czy to ma jakiś sens?? przez takie dzieci 12letnie odeszli dobrzy gracze typu Shiver/CeX/Karacz12Nie3 i wiele innych naprawde nierozumiem tego co sie dzieje z polskim metinem

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

Ja uważam że nie warto jak cie okradną to juz koniec tak jak mnie na 73 lvlu :P ,pamiętam Cexa ,Shivera fajnie się z nimi grało ale przez dzieci co wkurzały skończyli z tą grą dla tego nie dajcie się oszukać i :

TĘPIĆ NOOBÓOOWWWWW!!!!!

xxx

Opublikowano

co wy pierdolicie zawsze warto no to co wolisz grac w cs w ta kwadratowa gre?

sa ludzie co umia krasc a sa tacy co sie nie daja krasc i maja konta po 3/4lata i nic im nie zginelo jak sciagata te bs mh fb trade hacki to mata

Opublikowano

W koncu to jest gra MMORPG, a jak wiadomo różni ludzie graja w metina i kazdy inaczej w nią gra. Jedni uczciwie, drudzy na botach jedzcze inni okradajac reszte. To jest normlne w grach online.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...